- Дата и час: 27 Ное 2024, 09:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI IVAN RYS4EV
|
|
50 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
A za tova, 4e goni nared e naistina taka. Kogato az bqh na izpit izgoni trima du6i o6te predi da po4ne izpitat. Za6to li? Koj da ti kaje, sigurno leko sa se mradnali. A po sredata na izpita pak ima6e izgoneni. Togava pak za kakvo li? Ami mnogo prosto. Trqbva6e da si ostavim knijkite na reda pred nas i v tqh da si slagame listovete. Parvo dade testa. Ima6 30 min., re6ava6 i ostavq6. Posle nqma6 pravo da go pipa6 pove4e. Posle sa6toto i s kazusa. I na edno momi4e do men 6te6e da i padne knijkata, 6toto q be6e slojilo mnogo nakraq na bankata i tq si q opravi i kakvo mislite, 4e posledva. Van!!! Taka 4e pri nego trqbva da stoi6 kato prepariran. Toj ne e normalen! Drugo ne znam kakvo da kaja za nego. Prosto nqmam dumi.
- Гост
О, ДЖИЗЪС! Значи за пореден път слуховете не са никакви слухове... Страх ме е като си го помисля това с изгонването...Ми извинявайте, ама примерно аз ако не съм му симпатична - винаги може да си намери повод да ме шути... Иди после доказвай, че не съм си мръднала главата...А 100 на 100 на изгонените е имал зъб според мен...
- got
- Младши потребител
ako ima nqkoi,koito razpolaga s lekzii na Ivan Rys4ev po grajdansko pravo,molq da mi gi izprati na e-mail maggy_b@abv.bg!Blagodarq predvaritelno!
- maggy_b
- Нов потребител
какво всички така са настръхнали срещу доц. Русчев. Аз си взех изпита от първия път при това с доста висока оценка.
Обаче не съм чела само Павлова, а и Таджер, много монографии и статии.
Освен това доц. Русчев не е чак толкова гаден. Ако види, че наистина се стараеш, винаги ще те поощри.
Повечето колеги заради него намразиха гражданското право, но на мен пък ми стана изключително интересно.
Споко, който е чел съвестно през годината ще си вземе изпита
Обаче не съм чела само Павлова, а и Таджер, много монографии и статии.
Освен това доц. Русчев не е чак толкова гаден. Ако види, че наистина се стараеш, винаги ще те поощри.
Повечето колеги заради него намразиха гражданското право, но на мен пък ми стана изключително интересно.
Споко, който е чел съвестно през годината ще си вземе изпита
- Гост
Ужас.Представям си ако хване някой да преписва.Ще го влачи...5 години...ако не му метне книжката през прозореца...
- got
- Младши потребител
имам ги
който иска лекции на Русчев да ми пише на milka_k@abv.bg
лекциите са супер и ще ги изпрату на всички, които имат интерес.
успешна подготовка,колеги
лекциите са супер и ще ги изпрату на всички, които имат интерес.
успешна подготовка,колеги
- milka
- Младши потребител
здравейте колеги. Аз съм действащ юрист с 3-4 години стаж и работя в сферата на гражданското право, вещното право. Скоро ми попаднаха тези лекции. Уверявам ви , не знам кой ги е препечатвал и т.н. но на мен не ми вършат работа. Има много неща, много е детайлен, но лекциите не знам кой ги пише и издава са ужасни. Ако има начин да се сдобиете с негов учебник, то това ще е наистина добре и си струва. Видях и теста от тази година в Варненския СУ- аз се затрудних, но лошото е и че с лекциите пред себе си имам затруднения... Не завиждам на изпитваните.
- sj
Ами,знаете ли...Проблемът е, че господинът не е издал свой учебник. Иначе работата щеше да е ясна.Има едни учебници, по които уж може да се готвим...На павлова и на Таджер, но той непрекъснато им противоречи...И едва ли не не ги признава...Не ставали. И просто всеки гледа да се спасява както може...
Щом и вие се затруднявате, какво да говорим.Точ чпвек реши ли,значи 100 процента може да скъса някоко и 10 пъти...Да не говорим, че гонел и без причина още преди да е почнал изпитът по същество....
Щом и вие се затруднявате, какво да говорим.Точ чпвек реши ли,значи 100 процента може да скъса някоко и 10 пъти...Да не говорим, че гонел и без причина още преди да е почнал изпитът по същество....
- got
- Младши потребител
50 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|