начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

ДА СЕ СЛОЖИ ЛИ БАН НА kalinova_petrova

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

да се сложи ли бан на kalinova_pertova

да
15
63%
не
9
38%

Общо гласове : 24

ДА СЕ СЛОЖИ ЛИ БАН НА kalinova_petrova

Мнениеот law_master » 08 Юли 2008, 23:11

kalinova_petrova

Пуснато на: 08 Юли 2008 04:14 pm Заглавие: у

--------------------------------------------------------------------------------

Това е форум за юристи....

kalinova_petrova

Пуснато на: 08 Юли 2008 05:33 pm Заглавие: у

--------------------------------------------------------------------------------

Аз не уча право....

въз основа на приложените писмени доказателствени средства и във връзка с чл.1 ал.5 от ОУ на lex.bg AД поставям следната анкета.
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

отговор!!!

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 23:43

Тук вече прекали!оплаках се на модератор от теб това си е тормоз обиди незнам какво ти за се кой се имаш по всички теми да ме обиждаш и да пишеш обиди за мен в случая ти прекаляваш и никой неможе да се чувства комфортно от твоите писания! :evil: :evil: :? :?
kalinova_petrova
Младши потребител

За kalinowa_petrowa

Мнениеот daniela_mouse » 09 Юли 2008, 01:29

В ролята на питащ се отказах да питам и гласувах "за "!Подобна гавра е наказуема от твоя страна или не го знаеш law_master! Модератор сложете БАН на този потребител! Или няма да има питащи няма да търпим подобно отношение в този форум! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
daniela_mouse
Младши потребител

Re: За kalinowa_petrowa

Мнениеот pepelanka » 09 Юли 2008, 07:39

daniela_mouse написа:В ролята на питащ се отказах да питам и гласувах "за "!Подобна гавра е наказуема от твоя страна или не го знаеш law_master! Модератор сложете БАН на този потребител! Или няма да има питащи няма да търпим подобно отношение в този форум! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Въпреки заплахата да няма питащи във форума гласувах "за"БАН на kalinowa_petrowa, a като бонус и за daniela_mouse.
Изображение
pepelanka
Младши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 09 Юли 2008, 07:44

Гласувам по същия начин, както гласувах и при едни по-стари анкети за банове на Изумена и Теомира - аз лично съм ПРОТИВ бан на който и да е, освен ако поведението му рязко не прекрачва всички граници на нормалното - а във форума има много малко примери в това отношение и горепосочените от мен НЕ са сред тях.
п.п. Калина е просто тийнейджър - тийнейджърите са все още наполовина деца. С тях е пълно из интернет и е неуместно да се правим пред тях на сериозни чичковци и лелки. Ако сега баннете Калина, тя ще доведе още цяла банда тийнейджъри тук и ще постигнете обратния ефект - този форум ще се напълни не само с "андршковци", каквито мразите, но и с деца - а те са много по-страшна интернет напаст, вервайте ми!
Law_master, откъде Ви хрумна да искате банове наляво и надясно? Форумът да не Ви е бащиния?
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

...

Мнениеот daniela_mouse » 09 Юли 2008, 10:49

Подобни анкети трява да бъдат изтрити!Това не е форум за хора като law_master ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
daniela_mouse
Младши потребител

Мнениеот bay4o » 09 Юли 2008, 13:41

Категорично да. В този форум са давани съвети и насока и на много питащи - неюристи, които, обаче, разказват интересни от правна гледна точка казуси и за които е ясно, че действително имат проблем, а не гледат да изкярят безплатна консултация. Но на лица като калинова петрова, пък и на мишката, които питат, като им отговориш и отговорът не им хареса, започват да ругаят, позволяват обидни изкази по отношение на форумци и независимо от отправените им забележки продължават да се държат безумно нагло, а понякога и откровено безумно, то банът не е пожелание, а задължение на админите. На такива лица, ако пристъпят в кантората/ кабинета на някой от пишещите тук юристи, питат, пък на всичкото отгоре си позволяват и да ругаят, с кеф да им покажеш вратата.
БАН! Крайно време беше...
bay4o
Потребител

...

Мнениеот daniela_mouse » 09 Юли 2008, 14:18

bay40 защо като чета темите виждам че ти,proxyman,law_master сте я обиждали!!!?? Или да цитирам точно! Неуместно е искането ти!??
daniela_mouse
Младши потребител

Мнениеот gudio » 09 Юли 2008, 14:55

kalina_ivanova = kalinova_petrova=daniela_mouse = едно и също лице. Закономерна последица от литманианството във форума е появата на неговия многолик антипод :lol: :lol: :lol:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

....

Мнениеот kalinova_petrova » 09 Юли 2008, 17:40

може да се джафкаш law_master proxyman bay4o ли си или там какво си ама на мен драги ми студенти по право не ми пука за вас какво приказвате и тай че извинявам се да го кажа за дадените лица "Духайте"!!proxyman на всяка тема копваш едно и също смени малко менюто изтърка се ! :lol: :lol: :lol: :lol: Или това е то твоето право.. :D :evil: law_master ти неразбираш нищо от право твоето право в този фоум е да ругаеш наред :lol: :lol: :lol: а ти самия незнаеш за какво си тук :twisted: :twisted: :evil: :evil: :mrgreen: 10 глупости си казал в една минута ти така ли практикуваш право в такъв случай бог да му е на помощ на твой клиент..bay4o чувствата са взаимни и аз небих желала да съм с теб даже цитирам думи от теб "даже в канафката" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

proxyman law_master bay4o Духайте!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kalinova_petrova
Младши потребител

Мнениеот law_master » 09 Юли 2008, 17:59

лошо, много лошо но за теб :D :D :D :D :D :D
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Назад към Наказателно право