начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Аман вече

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Аман вече

Мнениеот sisi19 » 26 Мар 2010, 22:36

Ядосана :arrow: бясна :arrow: извън кожата си. Извинявам се за изразите. Ама да ти е правосъдието, да ти е следствието, да ти е прокуратурата и всички там подобни.За първи път излизам извън норми на поведение. А ма то глухия да беше да беше прочул до сега, и слепия да прогледне.
Е не искат да го вкарват това дело в съда, и не искат.А по всичко си личи че има резон. Ама тъй де. Всичко опитра до парите.
Последна промяна sisi19 на 28 Мар 2010, 11:06, променена общо 1 път
sisi19
Потребител

Re: Аман вече

Мнениеот svettoslav » 26 Мар 2010, 23:02

sisi19 написа:"Я надуй дядо кавала""(народна песен)...

Народна песен ли беше?Аз пък си мислех че някакво стихотворение.Кавал нямам в момента,но една гъдулка...Кво ш` кажеш,а? Яко парче!
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот fani_i » 27 Мар 2010, 17:00

Сиси, Сиси, и аз си имам едно дело, дето вече е в съда, макар че не исках и по всичко личи, че имаше резон да не влиза, ама... :D Даже пари не ми поискаха, нито дадох. Как така на тебе, не знам :D :?:
fani_i
Потребител

Мнениеот sisi19 » 28 Мар 2010, 11:05

fani_i написа:Сиси, Сиси, и аз си имам едно дело, дето вече е в съда, макар че не исках и по всичко личи, че имаше резон да не влиза, ама... :D Даже пари не ми поискаха, нито дадох. Как така на тебе, не знам :D :?:

Тъй де. Четири години се води срещу Неизвестен извършител - от друга страна неизвестният извършител го направил поради неизбежна отбрана което не съставлявало престъпление.
sisi19
Потребител

Назад към Наказателно право