Търся адвокат с опит в такъв тип дела ,който може да ми помогне !
Ситуацията е следната
От години живея в съседство с човек (служител в системата на мвр) който ме тормози и заплашва с убиство всекидневно .забранява ми достъп до моя имот и ме заплашва със служебното си оръжие . Пускала съм жалби (аз и моето семейство) със и без свидетели и от районно ,прокуратура и други инстанций ми връщата отказ и ми казват да се оправям сама .
В събота на 26.06.2010 същият си извади служебният пистолет и стреля по мен ,бях на една ръка разстояние и инстинктивно се наведох .Същият излезе и започна да стреля по къщата ми !
Дойдоха криминалисти ,дежурни и тн . задържаха го и след по малко от 6 часа той си беше пак в къщи. В понеделник пуснах и жалба в прокуратурата ,но сега от МВР ми казват ,че той е казал ,че аз съм го ядосала !
Страхувам се за живота си и този на моето семейство !
И така се стигна до тук търся адвокат който да ми даде правен съвет и да заведа дело .
За връзка 0894 01 03 88 Е.Теодосиева
- Дата и час: 11 Яну 2025, 00:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помощ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Помощ
От кога и защо са доста разтегливи понятия ...
Като цяло от около 10 години или от както въпросният купи къщата близнак на моята с общ вход ! Започна да влиза в моята собственост(дворно място ) да сменя катинари на общи мазета и такива ... Общо взето ми е казано ,че ако не му противореча всичко е наред иначе ще ме убие !
Във въпросната вечер аз реших ,че ще му противореча след като беше изпочипил всичко в двора ми и заплашвал майка ми и така се стигна до този инцидент !
Като цяло от около 10 години или от както въпросният купи къщата близнак на моята с общ вход ! Започна да влиза в моята собственост(дворно място ) да сменя катинари на общи мазета и такива ... Общо взето ми е казано ,че ако не му противореча всичко е наред иначе ще ме убие !
Във въпросната вечер аз реших ,че ще му противореча след като беше изпочипил всичко в двора ми и заплашвал майка ми и така се стигна до този инцидент !
- adaliq
- Нов потребител
Re: Помощ
Във всяка лъжа има малко истина.Всичко се доказва,само на твърдения .
Но все пак употребата на ООръжие е строго регламентирано кога къде как и при какви обстоятелства да се използва.Тук все пак става за лице от състава на МВР и
обществената опасност не е обикновена.Като коментар бих казал полицията да ни
пази или ние да се пазим Но за такива случай няма де лошо министъра на вътрешните работи да му напишете писмо.
Но все пак употребата на ООръжие е строго регламентирано кога къде как и при какви обстоятелства да се използва.Тук все пак става за лице от състава на МВР и
обществената опасност не е обикновена.Като коментар бих казал полицията да ни
пази или ние да се пазим Но за такива случай няма де лошо министъра на вътрешните работи да му напишете писмо.
-
Pause - Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|