начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

какво искат от съда

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

какво искат от съда

Мнениеот ariali » 09 Дек 2010, 15:59

Обръщам се към Вас, защото не получих отговор - задоволителен от адвоката си.
Беше ми нанесен побой. Извадих си съдебно-медицинско удостоверение. Адвокатът ме посъветва - и жалба да заведа в РПУ, освен гражданското дело което той заведе. Но вече си бях дала медицинското на адвоката. Районният инспектор ми поиска това медицинско - за да приложи и него към тъжбата. С адвоката се разбрах - да му предаде копие, тъй като са съседи.
Днес получавам от РС - "че в 7 дневен срок да посочи изрично с препис за подсъдимия /срещу когото ми е тъжбата/ телесните увреждания, които твърди, че са причинени с описание в тъжбата деяния или тъжбата ще бъде прекратена".
Обадих се на адвоката, той нещо ме отсвири - щял да провери - ама не ми стана ясно - дали е предал медицинското - какво ли.
Как да постъпя?
ariali
Нов потребител

Назад към Наказателно право