начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Лека Телесна Повреда

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Лека Телесна Повреда

Мнениеот fimerent » 26 Фев 2011, 22:35

Здравейте,аз съм момче на 16 години и на 10 септември 2010 стана така да се каже злопулука.След като едно момче се подиграваше с мен и ме убиждаше и след като го предупредих той продължи и така аз станах уш да го сплашвам с крак но в последния момент той тръгна да става и кракът ми беше до такава близост че неумишлено му счупих носа.На 24.02.11 ми пратиха призовка в която пише да се явя като свидетел на 28.02.11 в полицията.Ходих при адвокат и той ми каза че ако успеем да забавим разпита до 10 март като дам уважителни причини за това,няма да има дело.Та въпросът ми е след като изтече давността на делото..може ли да имам други проблеми..???
fimerent
Нов потребител

Re: Лека Телесна Повреда

Мнениеот lexy21 » 27 Фев 2011, 00:30

Не искам да Ви стряскам, но на 10.03. няма да Ви изтече никаква давност, щом има образувано производство за престъпление от общ характер, най-вероятно ЛТП по хулигански подбуди /а такова има, щом Ви призовават в качеството на свидетел в полицията/. Недоразбрал сте нещо.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Назад към Наказателно право