начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

как да докажа че не съм изнасилвач

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: как да докажа че не съм изнасилвач

Мнениеот nksuccess » 22 Апр 2010, 13:27

Eми щом казваш........
nksuccess
Потребител

Мнениеот nksuccess » 24 Апр 2010, 13:54

Но, аз ви казах, че няма как да ви посъветваме каквото и да е . Всички стъклени кълбета ги обра адв.Николов :mrgreen: . В наказателното право няма два еднакви казуса и дори не може да ви посъветваме използвайки аналогични примери.
Дори и да получите някакъв съвет тук, какво смятате да правите със съвета? 100% ще го изтърсите пред адвоката си......
nksuccess
Потребител

Мнениеот gerikrasi » 28 Мар 2011, 17:03

Ама спор настанал тука...и сега продължението :) направиха психологична експертиза на ''жертвата'' личността й беше определена като напълно покорна личност , и аз така го разбрах де...факта че се е разчуло изведнъж се оказа изнасилена , а вещите лица твърдят че няма как да кажат била ли или не е девствена понеже след 14-я ден е трудно да се доказва каквото й да било ,но ако е имало някакви следи от дълбоки наранявания щяха да бъдат открити,няма синини ,няма следи от сперма ,няма нищоооооооо Е КАК ДА РАЗБИРАМ ВСИЧКО ТОВА.Останаха още няколко свидетели понеже единият съдебен заседател почина и започнахме от А,всичко е по края а за крайния резултата не сме я и да гадая...
gerikrasi
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право