начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Секс с малолетна!?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Секс с малолетна!?

Мнениеот vasito7400 » 10 Авг 2012, 22:33

Здравейте, необходим ми е съвет по следния казус...
Ако непълнолетно момиче в момента ми е споделило ,че когато е била на 14 год. с нея е осъществяван полов контакт от 40г. мъж,като за целта я е водил в друго населено място(в хотел)и след това или я е черпил или е давал някой лев!При подаването на сигнал от моя страна на съответните органи какви би следвало да са последствията за мъжа и момичето?Пропуснах да спомена ,че мъжа е споделял за тези контакти и пред други хора.....Какво се предвижда по НК и след 2-3год давност може ли да се търси наказателна отговорност?
vasito7400
Нов потребител

Re: Секс с малолетна!?

Мнениеот 1968 » 12 Авг 2012, 12:57

Била ли е навършила 14 години към момента.
1968
Потребител

Мнениеот nasso_5 » 12 Авг 2012, 13:34

При подаден сигнал от страна на питащия съществува и друг вариант ,НАБЕЖДАВАНЕ,...Нека не забравяме ,че актуализацията на законите изостават от живота и биологическата необходимост...Все пак правосъдието е консервативно,а НИЕ широко скроени българи :D
правото е алгоритъм.....
Аватар
nasso_5
Потребител

Мнениеот svettoslav » 13 Авг 2012, 20:33

nasso_5 написа:При подаден сигнал от страна на питащия съществува и друг вариант ,НАБЕЖДАВАНЕ,...Нека не забравяме ,че актуализацията на законите изостават от живота и биологическата необходимост...Все пак правосъдието е консервативно,а НИЕ широко скроени българи :D

Добре,дядо Стефчо,разбрахме,че сте "ескперт" и по набеждаване...

Дето вика един мой клиент,когото вкар..пардон,защитавах преди време по едно дело,който сега е в затвора за дълго,оплаквайки се,че са пет човека в килията...
Аз го питам какъв е проблема? Пет човека, вярно, са доста хора за едно тясно място(каквото е килията),а той отвръща "Нее,бе,адвокате,вазелина все не стига за мен и Асенчо,пък и ни мий удобно да моля нашите за такива работи като идват на свиждане...
Освен туй,опасно е-много СПИН върлува в килиите,да пази Господ-Мечо даже от тоалетната чиния го хванал-Да бе! :? :shock: -седнал,преди обаче другия преди него да е станал от там. :(
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот vasito7400 » 15 Авг 2012, 12:08

1968 написа:Била ли е навършила 14 години към момента.

Да била е навършила 14год. ,пък и друго ме притеснява дали ще са необходими доказателства....което трудно ще се набавят сега......
vasito7400
Нов потребител

Мнениеот doznanie » 16 Сеп 2012, 00:41

Щом има навършени 14г. и доброволно е извършвала деянието, ти за какво плачеш?
Аватар
doznanie
Младши потребител

Мнениеот svettoslav » 17 Сеп 2012, 19:40

doznanie написа:Щом има навършени 14г. и доброволно е извършвала деянието, ти за какво плачеш?

Ха познай сега ! :lol:

П.П. Не вярвам да е за нещо съставомерно 8)
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот kaloiski » 08 Ное 2012, 11:12

doznanie написа:и доброволно е извършвала деянието

как доброволно, нали я черпил?!! Тя затова е отишла, не заради "деянието" ...
А за тези на 12-13 г., които раждат деца ?!!! Културни особености на етноса...
kaloiski
Младши потребител

Мнениеот svettoslav » 08 Ное 2012, 16:32

kaloiski написа:как доброволно, нали я черпил?!! Тя затова е отишла, не заради "деянието" ...

Дали?

Един виц се сетих-Двама философи се срещат на улицата,спират се и се гледат.Единият по едно време,с дълбоко замъглен и втренчен в далечината поглед казва : "..Нали" ? :? :?: :? :?:
Другият,и той замислен,още по-премислен и задълбочен,след обстоен анализ,отвръща още по-тежко и дълбокомислено:
-"Дали??? " :oops: :? :roll: :?
-А първият,гледайки го,гледайки,почесал дългата си бяла брада,въздъхнал тежко и заключил най подир накрая:
- "..Надали..." :idea: :| :idea: :!: :?: :!:

П.П. Иначе,доколкото ми е известно,при подобни случаи почерпката се приема от съда като смекчаващо кревата обстоятелство. 8)
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот Xitap » 27 Ное 2012, 13:49

Недоказуема история. Най-много да се обърне срещу Вас после цялата работа, я за неверни обвинения, я за уронване на престижа... и аз мога да кажа, че съм спал с Джолито, ама нали съда иска доказателства :)
Xitap
Младши потребител

Мнениеот votpuska » 28 Ное 2012, 21:37

светославе, тоя виц май от чалга песента отпреди две години на застарялата Мира го знаеш? :D :D :D
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Назад към Наказателно право