начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА МЕ ОСЪДЯТ !

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА МЕ ОСЪДЯТ !

Мнениеот turboo » 19 Яну 2013, 00:11

една вечер се запознах случайно с едно момиче пред една дискотека и реших да си я взема с мен качихме се в колата ми и си потеглихме супер спокойно но след 400 500 метра ме настигна една кола само едно лице което ме преследваше и ми правеше намеци да спра при което аз спях питах пичката дали го познава тя отговори не и си свалих прозореца и се обарнах към него за да разбера какво иска при което той ми крещеше че въпросната мацка която е до мен в колата ми му била откраднала часовника някакав си ролекс за 4500 Е обърнах се към нея и попитах вярно ли е тя ми отговори че не го познава и сигурно е пиян да си продължаваме и да не го слушам и аз си продължих при което той се обади на куки и ми даде номера на колата и малко по-напред ме спират и ме арестуват с обвинение за Грабеж след като обаче бях претърсен и не намериха нищо както в мен така и в колата ми така и в момичето с мен те ме отведоха в ареста питаха ме само къде е часовника бяха убедени че съм замесен а аз не знаех нищо след това ме откараха в затвора до делото защото не съм имал постоянен адрес говорим за италия адвоката ми ме изкара под домашен арес и вече 3 месеца си кибича вкъщи чакам си делото ВЪПРОСЪТ МИ Е МОГАТ ЛИ ДА МЕ ОСЪДЯТ ЗА ТОВА ПОНЕЖЕ СЪМ ЧУЖДЕНЕЦ В СТРАНАТА ИМ без доказателства без улики без нищо лошото е че куките са казали в обяснението си че съм се опитал да избягам което не е така но нали съм бг в италия гледат да ме закопаят с нещо. МОЛЯ АКО НЯКОЙ КОМПЕТЕНТЕН МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИ НЕКА ГО НАПРАВИ МОЛЯ Ще съм благодарен
turboo
Нов потребител

Re: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА МЕ ОСЪДЯТ !

Мнениеот TheOldMan » 19 Яну 2013, 01:18

И в Италия, и в България могат да ви осъдят, а могат и да не ви осъдят. Идеята да питате "ще ме осъдят ли" в интернет форум е абсолютно безмислено. Адвоката, който ви е "измъкнал" би трябвало да е на светлинни година пред тези, четящи поста ви в оценката на обстоятелствата, доказателствата и вероятните изходи.
Ако все пак очаквате някакъв смислен отговор, ще са необходими моноого повече детайли и ... обективност. Щот така като сте го разказали, дори и аз не се връзвам... "минавам пред една дискотека и забръсвам една мадама (българка, италианка, с или без досие?), после тръгнахме нанякъде (накъде?), някъв пич ни маха да спрем (къв се пада тоя, да не се окаче че татко му да е прокурор или шеф на камората?), след това някви полицаи ме спират и ме водят първо в ареста, после в затвора щот нямам постоянен адрес (а чий го дирите в Италия - на екскурзия или сте нелегално там?)"....
И дори и след тия подробности едва ли някой ще може да ви отговори на така конкретно зададения въпрос.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 19 Яну 2013, 11:41

8) Сигурно ще те осъдят, ако това е версията ти за случая, която си писал във форума. Друг е въпроса кой е ограбения, дали не е някой мафиот и ако е такъв дали ще останеш жив дълго време. Така е поне по криминалните филми. :shock: :D
neutralen
Активен потребител

Мнениеот turboo » 19 Яну 2013, 14:36

моя адвокат ми говори за условна понеже не са ми ясни законите се интересувам възможно ли е само от разказа на един човек да ме осадят без свидетели без доказателства и т.н. дали тя има досие или не немога да знам аз никога съм нямал досие и никога не съм имал проблеми с полицията никакви провинения нищо
защо съм я взел в колата ми и на къде сме тръгнали ами във всеки случай не за да се гледаме.... но това няама никакво значение не съм я взел насила не е българка нито италианка това е кофти защото тези са големи националисти кво правя в италия дошъл съм на гости имам роднини но за италианците постоянен адрес означава да си имам италианска лична карта с всички документи... да съм италиански гражданин а аз нямам затова ме даржат под стража като предпазна мяарка до делото ок легално съм си тук с европейски документи всичко е ок и колата ми е легална отвсякъде просто немога да разбера как от разказа на един инталианец могат да ме осъдят....?
turboo
Нов потребител

Мнениеот turboo » 19 Яну 2013, 14:40

TheOldMan написа:И в Италия, и в България могат да ви осъдят, а могат и да не ви осъдят. Идеята да питате "ще ме осъдят ли" в интернет форум е абсолютно безмислено. Адвоката, който ви е "измъкнал" би трябвало да е на светлинни година пред тези, четящи поста ви в оценката на обстоятелствата, доказателствата и вероятните изходи.
Ако все пак очаквате някакъв смислен отговор, ще са необходими моноого повече детайли и ... обективност. Щот така като сте го разказали, дори и аз не се връзвам... "минавам пред една дискотека и забръсвам една мадама (българка, италианка, с или без досие?), после тръгнахме нанякъде (накъде?), някъв пич ни маха да спрем (къв се пада тоя, да не се окаче че татко му да е прокурор или шеф на камората?), след това някви полицаи ме спират и ме водят първо в ареста, после в затвора щот нямам постоянен адрес (а чий го дирите в Италия - на екскурзия или сте нелегално там?)"....
И дори и след тия подробности едва ли някой ще може да ви отговори на така конкретно зададения въпрос.

описах ти тва което те интересува ако имаш някакава идея сподели... :(
turboo
Нов потребител

Назад към Наказателно право