начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Подновяване на дело ,поръчка с чужда карта

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Подновяване на дело ,поръчка с чужда карта

Мнениеот chippen » 03 Юни 2013, 18:48

здравейте , преди 2 години имах обвинение че от моя компютър е поръчан телефон на собствения ми адрес с данните на друг човек , след като тогава ми иззеха лаптопа с доброволно предаване имаше около 4 месеца в който го изследваха уж да проверяват дали от него е направено всичко и т.н. Когато трябваше да напиша показания аз бях написал че се чувствам за виновен понеже не мога да докажа обратното , НАКРАТКО - написах че съм ги видял в един сайт и без да искам и узнавам какво правя съм влезнал в пощата на дадения човек и съм опитал да ги поръчам без да знам че ще стане нещо за което съжалявам над постъпката си . и така повече не са ме викали нищо , след около 4 месеца ми се обадиха и ми върнаха лаптопа и така. След около няколко месеца получих решение от прокурор че делото е прекратено понеже единия от двамата свидетели не е в България и прокурора го прекратява , ако има предявявания до 7 дневен срок трябва да се направят необходимите неща в съда. Писмото е от 2011 година март месец , днес 3 юни 2012г , получвам призовка че делото се подновява и трябва след 2 дни да отида с адвокат в РПУ за разпит , разследващия полицай ми препоръча да си призная и да ми направят някаква глоба и това е била в размер от 100-1000лв. Сега незнам какво да правя и реших да се допитам до адвокатите от форума , интересува ме ако реша да кажа че нещата не са така както съм казал преди или са различни как ще стане това с разследването след като аз лаптопа съм го продал още на 3тия месец след като ми го върнаха , как може да докажат въобще ако кажа че всичко не е така както съм написал обесненията си първия път и какво може да се направи и е ПО ДОБРЕ
Да си призная и да получа глоба от сорта на 100-1000 лв. или да кажа нещо друго след като го няма лаптопа как могат да го докажат това нещо след като главната вещ я няма вече при мен. Моля за съвет дали тук или на ЛС от някой адвокат ще съм адски благодарен !
Аватар
chippen
Младши потребител

Назад към Наказателно право