начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

Акт от КАТ

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Акт от КАТ

Мнениеот vetchnia » 12 Яну 2016, 10:51

Здравейте, преди около месец ме спряха катаджии (без патрулна кола) за не спазване на знак и маркировка и ми казаха, че ще ми напишат 2 акта по 50 лв и ще ми отнемат 8 точки. Тогава не ми беше дадено нищо да разпиша (доколкото си спомням ) и талонът не ми беше взет. Единственото, което ми казаха е че ще ми пристигне честитка по пощата и след 1 месец да отида до кат, за да ми бият печат на талона за точките. В противен случай нямало да ми се зачита гражданската отговорност при евентуално птп. Не получих нищо по пощата и вчера посетих кат, но в системата нямаше излязло никакво наказателно постановление. Може ли да ме посъветвате в този случай как да процедирам. Благодаря !
vetchnia
Нов потребител

Re: Акт от КАТ

Мнениеот bobi9 » 12 Яну 2016, 11:27

Поазабавлявали са се с тебе :) Видяли са,че няма да бутнеш кинти и са решили да ти разбичкат съня :) :lol: :lol:
bobi9
Потребител

Мнениеот vetchnia » 12 Яну 2016, 11:50

И аз в това се усъмних :D проблема е че се заядох с тях и по-скоро биха ми писали акт. Само това ме притеснява с печата върху талона.
vetchnia
Нов потребител

Мнениеот vetchnia » 12 Яну 2016, 14:08

Мисля да отида пак след един месец и ако няма и тогава нищо, пей сърце :D
vetchnia
Нов потребител

Мнениеот sasko12345 » 12 Яну 2016, 19:18

Momche tova e bilo nqkva izmama moje dori da ne sa bili istinski kat-a djii. Kude sa te sprqli. V lokalnoto na carigradsko zad shell-a na mladost stoqt edni dvama vecher mnogo sumnitelni KAt-a djii bez patrulka daje evednuj ne im sprqh.
sasko12345
Потребител

Мнениеот vetchnia » 12 Яну 2016, 20:47

sasko12345 написа:Momche tova e bilo nqkva izmama moje dori da ne sa bili istinski kat-a djii. Kude sa te sprqli. V lokalnoto na carigradsko zad shell-a na mladost stoqt edni dvama vecher mnogo sumnitelni KAt-a djii bez patrulka daje evednuj ne im sprqh.

Точно там ме спряха, двама без патрулка, аз затова се заядох с тях, защото ми изглеждаше доста съмнителен начина, по който ме спират. Един познат ми каза, че и него така са го спирарили там, но той им бутнал 20 лв.
Значи да не се притеснявам за точки и т.н.
vetchnia
Нов потребител

Мнениеот sasko12345 » 12 Яну 2016, 23:44

Da iskali sa pari. Predpolagam tova sa policai koito gi puskat bez patrulka da obikalqt iz kvartala i te sami si reshavat da spirat koli i da si suberat nqkoi lev.

Po zakon ako vidish policai bez patrulka mojesh da ne spirash az poneje znam zakona zatova ne im sprqh. I drug put sum gi zasichal tam i kato gi vidq otbivam i minavam ot drugo mqsto.
sasko12345
Потребител

Назад към Наказателно право