- Дата и час: 11 Яну 2025, 02:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
трябва ни добър гръцки адвокат по наказателно право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
52 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
трябва ни добър гръцки адвокат по наказателно право
здравейте,
преди три месеца осъдиха съпруга ми в Гърция на 27,5години затвор за трафик на хора-случая е много заплетен-трябва ни добър гръцки адвокат по наказателно право,защото обжалването наближава-можете ли да ми препоръчате такъв,защото техните хонорари са убийствени и ако ще се дават пари,предпочитам поне да има за какво.Благодаря ви предварително
преди три месеца осъдиха съпруга ми в Гърция на 27,5години затвор за трафик на хора-случая е много заплетен-трябва ни добър гръцки адвокат по наказателно право,защото обжалването наближава-можете ли да ми препоръчате такъв,защото техните хонорари са убийствени и ако ще се дават пари,предпочитам поне да има за какво.Благодаря ви предварително
- svetlana_gr2
- Нов потребител
Re: трябва ни добър гръцки адвокат по наказателно право
27,5 години, ей така - от първия път - нещо не ми се вижда възможно - няма такова наказание в Гърция, освен ако не е в съвкупност и то пак трудно, но както и да е.За адвокат - 100 процента гаранция за Ламброс Маргаритис - един от най-добрите пеналисти тук, освен адвокат и университетски професор! Кантората му е в Солун, ако искате повече инфо - кажете. успех
Последна промяна gloriosus на 14 Юни 2009, 01:10, променена общо 1 път
- gloriosus
- Младши потребител
Ако желаете наистина добър адвокат - кантората на Христос Манеас - Атина !!! Препоръчвам горещо! Ако имате интерес ще ви дам координати.
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
27,5 години затвор и 285хил. евро глоба-незнам дали е възможно или не-на кратко-в камиона с който триабваше да превозва дрехи до Италия е бил направен тайник в който се оказват 52-ма човека бежанци,натоварени предварително-неразбирам от право и закони,най-малко от Гръцките,но така стоят нещата за съжаление-има трети човек-"работодателя"-който бяга пред очите на пристанищна полиция,докато съпруга ми и спътника му стоят савсем спокойни при проверката на документите-избягвайки от там идва и съмнението че камиона не е чист и започва преравянето му.Ще бъда благодарна на всички Ви ако дадете координатите на тези адвокати-в момента търся възможно максималното в случая,което може да се направи-наясно съм че не е много-но искам възможни неща-не химери.Благодаря предварително за информацията
- svetlana_gr2
- Нов потребител
В случая ви трябва наистина добър гръцки адвокат и личен разговор с него. Горе ви споменах за такъв, при това доказан специалист по наказателно право.
Включете си личните съобщения във форума, ако желаете повече подробности.
Включете си личните съобщения във форума, ако желаете повече подробности.
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
Това се нарича "исовиа" (не ми се превежда) и няма мърдане ... Лежиш си и това е! Вероятността да "помогне" добър адвокат в случая е 1 на 100
-
Малка поправка - "исовиа" си е буквално доживотна, с тази разлика,че ако имаш само 1 такава присъда не могат да те държат повече от 20 години в затвора - излизаш след двадесетата излежана. Не е баш така,че не може да помогне - може да се намали присъдата, но малко късно сте се сетили за добър адвокат. Както каза диайда, пишете на лични съобщения, ако искате координатите на адвокатите,който споменахме - или ги потърсете в гоогле-то - има ги.
- gloriosus
- Младши потребител
Gloriosus, именно това имах предвид , но просто не ми се навлиза в подробности. Някой адвокат ще й обясни дастатъчно компетентно за какво става дума. В крайна сметка и консултацията е част от адвокатския труд и си има съответната стойност и като цена и услуга, а доколкото разбрах самата тя именно това търси в този форум - адвокат и то добър. За повече от това е ясно, че форума не е мястото.
-
Наистина - консултацията си има своята цена и то доста висока - информацията е най-ценното нещо - решава повече от половината проблем:)))
- gloriosus
- Младши потребител
здравейте,
пише ви една майка на дете на 9м което не е виждало баща си, защото той бе задържан в гърция и вчера бе делото/след 1год/ и бе осъден на 11г.
тъй като сте добре запознати със законите там , бих помолила Вас добри хора
да ми обясните как точно стой въпроса- колко години в действителност ще лежи бащата на детето ми, и има ли възможност да го прехвърлят в българия и тук да излежи пресъдата си
предварително Ви благодаря
пише ви една майка на дете на 9м което не е виждало баща си, защото той бе задържан в гърция и вчера бе делото/след 1год/ и бе осъден на 11г.
тъй като сте добре запознати със законите там , бих помолила Вас добри хора
да ми обясните как точно стой въпроса- колко години в действителност ще лежи бащата на детето ми, и има ли възможност да го прехвърлят в българия и тук да излежи пресъдата си
предварително Ви благодаря
- mai79
- Нов потребител
Здравейте!За да бъде осъден на 11 г., значи е доста тежко престъплението. По принцип,ако няма специална причина да не бъде пуснат, по закон, след като излежи 3/5 от присъдата ще го пуснат. Но много зависи за какво е осъден, защото за престъпления свързани с наркотиците много от общите правила,които са в полза на осъдения, не важат. За такива сериозни случаи просто е задължително да наемете добър адвокат. Относно това, дали ще можа да бъде прехвърлен в България, пак по принцип, може, но без адвокат - забравете!
- gloriosus
- Младши потребител
Здравейте,
благодаря много за информацията!
по-принцип не е задържан за наркотици, а за 11-те год. обясниха ми, че е бил задържан за 2път и затова- иначе е било 8г.относно адвокатите боже опази от мошенниците - потънах с доста хил.евро, за сега този май е ок.
Още веднъж благодаря за информацията - дано да се оправят нещата/колкото е възможно де/
благодаря много за информацията!
по-принцип не е задържан за наркотици, а за 11-те год. обясниха ми, че е бил задържан за 2път и затова- иначе е било 8г.относно адвокатите боже опази от мошенниците - потънах с доста хил.евро, за сега този май е ок.
Още веднъж благодаря за информацията - дано да се оправят нещата/колкото е възможно де/
- mai79
- Нов потребител
какво значи добър адвокат в гърция.няма такъв .всички имат една цел да ви вземат парите.някои от тях работят с полицията във ваш ущърб.за момчето със 11 годишната присъда никакъв трансфер за българия.казва ви го човек преминал през всички тези етапи за които няма тайни в гратското правосъдие.това са пълни расисти които ненавиждат българите.по добре е обаче които и да е да изкара присъдата си там.ако някои ви излаге че при трансфер ще излезете по бързо значи е измамник или човек който няма понятие.режима в гърция е 3/5 тоест при 11 годишна присъда ако работи вътре след около 3 години чисти е навън а има и обжалване.при 27 годишната присъда мадам излишно е да се твърди че вашият човек не е знаел за 52 човека това е смешно.приемете че е виновен.чакай та обжалване което ще бъде след 3 години минимъм.пишете до страсбърг за неприемлив срок за обжалване 6.1 е точката и чакайте той има гарантирани минимъм 5 години вътре приемете го като факт.трансфер е невъзможен тъй като нашето законодателство не позволява поради приетото по малкoнаказание за трафик на хора.вземете някакъв адвокат защото той ще ви трябва на 2 дело.пожелавам ви късмет.ако искате да се свържете с мен пишете тук и ще ви дам телефон.аз прекарах 7 години по затворите в гърция и бях трансфериран в бг знам всичко което ви е необходимо.имах доживотна присъда или както беше написал някакъв кенеф във форума изовя
- camel73
- Нов потребител
здравейте camel73
въпрос:
при тези 3 год. чисти неразбрах презнавали се лежаната 1година до делото/август 2008г е заловен и през август 2009г беше делото с пресъда 11год./ вече 3м му бавят документите от делото, а и доколкото разбрах когато подаде документи за пехвърляне в България се отказва овтоматично от обжалване.за работа нещо не е постоянна т.е. 3м работи 6м. чакат нещо такова- извинявам се но не съм просветена много в това и дано не сгафя в нещо- но живо ме интересува кога ще се пребере бащата на детето ми - поне се надявах за прехвърляне в бг - да се видят че то само снимки нестава-както и да е не сте длъжни да ми търпите жалбите - извинете!
конкретно въпроса е дали се презнава лежаната год. и още 2г. или направо още 3г с тази 1г./т.е.4г. общо/
благодаря предварително!!!
въпрос:
при тези 3 год. чисти неразбрах презнавали се лежаната 1година до делото/август 2008г е заловен и през август 2009г беше делото с пресъда 11год./ вече 3м му бавят документите от делото, а и доколкото разбрах когато подаде документи за пехвърляне в България се отказва овтоматично от обжалване.за работа нещо не е постоянна т.е. 3м работи 6м. чакат нещо такова- извинявам се но не съм просветена много в това и дано не сгафя в нещо- но живо ме интересува кога ще се пребере бащата на детето ми - поне се надявах за прехвърляне в бг - да се видят че то само снимки нестава-както и да е не сте длъжни да ми търпите жалбите - извинете!
конкретно въпроса е дали се презнава лежаната год. и още 2г. или направо още 3г с тази 1г./т.е.4г. общо/
благодаря предварително!!!
- mai79
- Нов потребител
Ами така е, закони имат хората, виж в България щеше да мине с година условно.
- bastard
- Потребител
camel73 Здравейте,
Видях мнението Ви във форума и моля за съдействието Ви за намирането на гръцки адвокат в гр. Солун, занимаващ се с наказателно право. Моят брат е задържан от 26.09.2009 г. за притежание на фалшва валута и езиковата бариера е проблем при намирането на адвокат. Очаквам съветите Ви и предварително Благодаря.
katiabeleva@abv.bg
Видях мнението Ви във форума и моля за съдействието Ви за намирането на гръцки адвокат в гр. Солун, занимаващ се с наказателно право. Моят брат е задържан от 26.09.2009 г. за притежание на фалшва валута и езиковата бариера е проблем при намирането на адвокат. Очаквам съветите Ви и предварително Благодаря.
katiabeleva@abv.bg
- katiabeleva
- Нов потребител
Re: трябва ни добър гръцки адвокат по наказателно праводитни
Здравейте,моят мъж също е в гръцки затвор и следващия месец му е делото.Обвинението му е за притежание на 11 фалшиви кредитни карти.Някой може ли да ми каже дали ще го пуснат на делото.Много моля момчето,което е лежало 7 год.да ми даде някакав телефон за връзка,да го питам за някои неща,предварително благодаря
- rosii
- Нов потребител
А,бе,извинявайте,ама тия Вашите Мъже нямат ли си друга работа?
- svettoslav
- Активен потребител
Re: трябва ни добър гръцки адвокат по наказателно праводитни
rosii написа:Здравейте,моят мъж също е в гръцки затвор и следващия месец му е делото.Обвинението му е за притежание на 11 фалшиви кредитни карти.Някой може ли да ми каже дали ще го пуснат на делото.Много моля момчето,което е лежало 7 год.да ми даде някакав телефон за връзка,да го питам за някои неща,предварително благодаря
Един мой клиент,много ербап,който две-три години въртеше дрога по София и се измъкваше,реши да се изчисти от престъпления.
Започна да работи в банковата система,като теглеше пари от банкомати и с лаптоп блокираше нещо си там..............
Така,докато го арестуват в Гърция и го зарадваха с 13 години затвот и голям кеф го сполетя.
Ако си беше в България щеше да се ташкари по Витошка,че не могат го осъди.....
- usra_ovcova
- Потребител
svettoslav написа:А,бе,извинявайте,ама тия Вашите Мъже нямат ли си друга работа?
Каквито са им жените,такива са им мъжете.
Питайте тая горкичка женичка какво работи,какво може да прави и защо мъжа й е стигнал до такова съвършенство?
- usra_ovcova
- Потребител
52 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|