начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

как да депозирам жалба в РПУ?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как да депозирам жалба в РПУ?

Мнениеот sarah_ » 02 Юни 2008, 14:44

здравеите искрено се надявам да ми дадете съвет тъи като имам нужда от помощта ви. Съставиха ми акт но датата е 14 окт 2008 която жсъщтност о6те не е настъпила.от форума ви разбрах 4е трябва да се обжалва до 3 дни след съставяне на акта.аз не бях наясно и из4аквам да депозирам при издавяне на талона с ве4е отнетите то4ки.имам ли шанс да се измъкна?
о4аквам отговора ви и ви благодаря предварително
sarah_
Нов потребител

Мнениеот inspectora » 02 Юни 2008, 19:31

"Трайте" засега - чакайте наказателното постановление и като дойде - бегом при адвокат ;) ... и по възможност не плащайте, че после ще е "мъка голяма" да си върнете парите ако успеете с обжалването ;)
inspectora
Активен потребител

Мнениеот Clavdivs. » 02 Юни 2008, 19:49

Надявам се, че преди да напише следващия си пост питащият ще се поразтърси и ще намери тези толкова упорито скрити букви "ш" и "ч"... :evil:

Clavdivs.
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот sarah_ » 03 Юни 2008, 09:35

безкраино ви благодаря ще разкажа какво е станало стискайте палци :roll:
sarah_
Нов потребител

Назад към Наказателно право