начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Акт за превишена скорост. Оспорване.

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Акт за превишена скорост. Оспорване.

Мнениеот sagittarius » 03 Юли 2008, 16:15

Здравейте, Имам следния казус.
Вчера ме спряха за превишена скорост, а аз си карах в рамките на позволеното. Радара показваше с 25км/ч над допустимото, а часът на засичане беше с 10 мин. по рано от спирането ми. на всичкото отгоре полицаят миришеше на бира. Отказах да подпиша акта, и като забележка писах че не съм съгласен с часа и полицая е употребил алкохол. междувременно бяха пряли и друг за нарушение. Извикаха го да се подпише като свидетел срещу мен, че отказвам да сложа подписа си под акт с такова съдържание и го пуснаха без да му направят нищо. след което извикаха дежурен офицер, и направиха проба с дрегер който показа 0,00.
Въпроса ми е какво мога да направя да докажа че скороста не е моя. Имам съмнение че са засекли едно Ауди , което малко по рано ме изпревари с бясна скорост и неговите показания ги лепват на мен.
Радара нямаше камера.
Моля помогнете. Както и ако има някой адвокат от Варна който се занимава с подобни дела да ми пише на ivelin_z_ivanov@yahoo.com, понеже най вероятно ще се стигне до съд.
Благодаря Ви!
sagittarius
Нов потребител

Забележка

Мнениеот sagittarius » 03 Юли 2008, 16:19

Искам да спомена и че съм един от примерните шофьори и никога до сега не съм извършвал нарушение на пътя, нямам актове с изключение 1, смених си книжката след като беше вече изтекла.
sagittarius
Нов потребител

Мнениеот bay4o » 04 Юли 2008, 09:32

Няма как да Ви помогнем тук, наистина Ви е необходим адвокат, ама наистина.
bay4o
Потребител

Ей-йй!Да му се не види и системата..

Мнениеот ULAYA » 09 Юли 2008, 15:14

Да ти измислят вина ,а ти да ходиш да си трошиш пари да доказваш,че радар без камера е засякъл друг в друго време...
Живеем в басните на Езоп дето Вълкът рекъл:
"Мътиш-не мътиш водата,ягне,
-ще те ям"
ULAYA
Нов потребител

Re: Акт за превишена скорост. Оспорване.

Мнениеот Гост » 13 Юли 2008, 17:11

sagittarius написа:Здравейте, Имам следния казус.
Вчера ме спряха за превишена скорост, а аз си карах в рамките на позволеното. Радара показваше с 25км/ч над допустимото, а часът на засичане беше с 10 мин. по рано от спирането ми. на всичкото отгоре полицаят миришеше на бира. Отказах да подпиша акта, и като забележка писах че не съм съгласен с часа и полицая е употребил алкохол. междувременно бяха пряли и друг за нарушение. Извикаха го да се подпише като свидетел срещу мен, че отказвам да сложа подписа си под акт с такова съдържание и го пуснаха без да му направят нищо. след което извикаха дежурен офицер, и направиха проба с дрегер който показа 0,00.
Въпроса ми е какво мога да направя да докажа че скороста не е моя. Имам съмнение че са засекли едно Ауди , което малко по рано ме изпревари с бясна скорост и неговите показания ги лепват на мен.
Радара нямаше камера.
Моля помогнете. Както и ако има някой адвокат от Варна който се занимава с подобни дела да ми пише на ivelin_z_ivanov@yahoo.com, понеже най вероятно ще се стигне до съд.
Благодаря Ви!

Че Вие за безалкохолна бира не сте ли чували?

Изображение
Гост

Назад към Наказателно право