начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

ПОРЪЧИТЕЛСТВО НА ЗАЕМ

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПОРЪЧИТЕЛСТВО НА ЗАЕМ

Мнениеот v.velcheva » 07 Юли 2008, 16:56

Здравейте, не мога да се ориентирам дали случаят ми е за този форум, но все пак ще попитам - става въпрос за следното. Преди време станах поръчител на човек с потребителски кредит. С течение на времето се оказа че тази въпросна личност не е внасял вноските. От банката не съм получавала нито предупреждения за това в писмен вид, нито по телефона. Преди една седмица получих покана за доброволно изпълнение от частен съдия изпълнител в срок от 2 седмици да погася сумата която е близо 14 хил.лв. в противен случай в края на юли ще ми бъде направен опис на имуществото. При положение че се окаже че нямам имущество за описване и при положение че се водя че получавам чиста сума 240 лв. на месец и имам 2 деца под 18 години, мога ли да си изпатя от цялото това положение. Благодаря ви предварително!
v.velcheva
Нов потребител

мислене

Мнениеот kalinova_petrova » 07 Юли 2008, 18:45

:oops: :oops: :oops: :oops: не съм специалист ама следващия път внимавайте на кого ставате поръчител! :oops: :oops: :oops: :oops:
kalinova_petrova
Младши потребител

....

Мнениеот kalinova_petrova » 07 Юли 2008, 19:29

сагласно правото на мнение във форума newproxyman някой да ти е искал мнението и сагласно моето мнение никой не ми го искал но! когато изказваш мнение се старай да е в границите на допустимото поведение а не подигравателно!а ти си никой да изказваш мнение кой има право на правна помощ и кой не всеко си знае правата но явно ти не :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: 8) 8)
kalinova_petrova
Младши потребител

Назад към Наказателно право