- Дата и час: 08 Яну 2025, 20:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
кражба на кебапче в Благоевград
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
79 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
кражба на кебапче в Благоевград
Кражбата на 1 кебапче може ли да е престъпление ? Какъв е размерът на маловажност на деянието, при който то губи престъпния си хараткер ?
Пример: http://mediapool.bg/show/?storyid=140967
Последна промяна listi на 09 Юли 2008, 17:11, променена общо 1 път
- listi
- Потребител
Re: кражба на кебапче
listi написа:Кражбата на 1 кебапче може ли да е престъпление ? Какъв е размерът на маловажност на деянието, при който то губи престъпния си хараткер ?
Как ти хрумна
- donna
- Старши потребител
- REVOLUTION
- Активен потребител
у
Умно и много смешно. Не съм се замисляла , а за един пържен картоф.
- kalinova_petrova
- Младши потребител
Искам да го видя този обвинителен акт
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
ъ
Леле, за едно кебапче тоя не е наред явно много обича кебапчета че и благоевградцка полиция. Ами ако си открадна вечерята от нас мама ще ме съди ли?!Жената може да е била бедна и за това да го е взела. Незнам ама е глупаво да се стига до съд за едно кебапче.
- kalinova_petrova
- Младши потребител
Ще Ви съди - с точилката по главата
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
y
newproxyman в опита си да правиш никой панаир най-малко аз забелязвам! темата е актуална и никой не го интересува глупостите ти proxyman! Sorry
- kalinova_petrova
- Младши потребител
Re: кражба на кебапче
listi написа:Кражбата на 1 кебапче може ли да е престъпление ? Какъв е размерът на маловажност на деянието, при който то губи престъпния си хараткер ?
Как не Ви е срам да е гаврите с Наказателното право по този начин.
- Гост
kalinova_petrova
Пуснато на: 08 Юли 2008 04:14 pm Заглавие: у
--------------------------------------------------------------------------------
Това е форум за юристи....
kalinova_petrova
Пуснато на: 08 Юли 2008 05:33 pm Заглавие: у
--------------------------------------------------------------------------------
Аз не уча право....
след като е такова положението разкарай се от форума!!!
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
u
law_master прекаляваш! Ти се махни ти си излишен съжелявам но няма да стане! просто няма да ти чета постовете ! а и не си отговорил на темата колко си компетентен само нямам думи lay_master за мен си (quit)
- kalinova_petrova
- Младши потребител
advokat_nikolov Пуснато на: 08 Юли 2008 10:53 pm Заглавие:
Лав_мастер открих един незаконосъобразен текст/но не съм сигурен/ в П 12/73.Скоро ще го пусна да го обсъдим.
ок, с удоволсвие!
...И те така...
-
kalinova_petrova Пуснато на: 08 Юли 2008 10:11 pm Заглавие: u
law_master прекаляваш! Ти се махни ти си излишен съжелявам но няма да стане! просто няма да ти чета постовете ! а и не си отговорил на темата колко си компетентен само нямам думи lay_master за мен си (quit)
ти и да четеш моите постове няма пак нищо да разбереш, щото не си за тука мойто момиче. и да тесветна малко че като гледам и с английския си до никаде: lay означава поставям, law означава закон.
...И те така...
-
u
i ti ne si za tuk no ne si go razbral ! prestani da mi tormozi6 priqtelkata qsno li ti e ti nerazbra s kogo pi6e6 malumen li si ili az da te osudq :@ mahaite go toq be tormozi potrebiteli!
- kalinova_petrova
- Младши потребител
потребител-бан
Г-н Закон , мисля че гледате да се забележите но това не е начина да тормозите нас питащите заради вас се разваля равновесието у форума и много от нас не се чувстват комфортно от вашите критики....Или няма да има питащи заради вашето отношение към нас !
Модератор бамнете този потребител law_master! Прекалява!
Модератор бамнете този потребител law_master! Прекалява!
- daniela_mouse
- Младши потребител
Може ли корифеите по наказателно право и процес, начело с модератора, да ни обяснят по какви правни и фактически съображения благоевградската районна прокуратура е повдигнала обвинение за кражба на тази мръсна, гадна и гладна крадла ? Може би за да си оправдаят високите заплати и да отчетат едно успешно приключило наказателно дело (в полза на прокуратурата, разбира се) ? Освен ако служебният адвокат, при положение че изпадне отнякъде такъв, реши да ги поизпоти малко, за да си заслужат париците.
Между другото, мисля че в цялата тази весела история, женицата също е на аванта - два-три дена ще бъде на безплатна храна и в първокласен хотел с душ и топла вода в килиите на РПУ - то, докато в съда я работят по бързото производство. Освен ако там не решат да й отрежат от дажбата и да й ударят по 10 тояги на голо - за назидание .....
И колко общо ще струва на българските данъкоплатци в крайна сметка това откраднато кебапче (в което дори няма и месо, макар да е с вкус на месо - последното откритие на родния гений възприето от предприемчивите български търговци) ?
Между другото, мисля че в цялата тази весела история, женицата също е на аванта - два-три дена ще бъде на безплатна храна и в първокласен хотел с душ и топла вода в килиите на РПУ - то, докато в съда я работят по бързото производство. Освен ако там не решат да й отрежат от дажбата и да й ударят по 10 тояги на голо - за назидание .....
И колко общо ще струва на българските данъкоплатци в крайна сметка това откраднато кебапче (в което дори няма и месо, макар да е с вкус на месо - последното откритие на родния гений възприето от предприемчивите български търговци) ?
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
79 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|