- Дата и час: 08 Яну 2025, 20:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имам въпоси???????????
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Имам въпоси???????????
първо здр на вси4ки.преди 3 месеца ме съдиха по закона за футболно хулиганство и ме усъдиха на 20 дни престои в рпу.тогава бях следствен и за едро хулиганство по то4но удар на длъжносно лице.осъдихаме по едрото 3 месеца затвор.и преди да ме конвоират до затвора защото бях в друг град а не в моя ми вра4иха призовка за дребното да ги лежа след затвора .зна4и въпросите ми са може ли по едно и също обвинение да ме съдят 2 пъти и да ми дадат 2 наказания и колко давност има присъда та по дребното ,последния въпрост ми е ако не отида какво може да се слу4и .благодаря предварително
- viking_1936
- Нов потребител
Re: Имам въпроси???????????
viking_1936 написа:първо здр на вси4ки.преди 3 месеца ме съдиха по закона за футболно хулиганство и ме осъдиха на 20 дни престои в рпу.тогава бях следствен и за едро хулиганство по то4но удар на длъжносно лице.осъдихаме по едрото 3 месеца затвор.и преди да ме конвоират до затвора защото бях в друг град а не в моя ми вра4иха призовка за дребното да ги лежа след затвора .зна4и въпросите ми са може ли по едно и също обвинение да ме съдят 2 пъти и да ми дадат 2 наказания и колко давност има присъда та по дребното ,последния въпрост ми е ако не отида какво може да се слу4и .благодаря предварително
- viking_1936
- Нов потребител
Уникален въпрос!
Обаче първо кажи на кой отбор си фен.
Съжалявам, но не мога да консултирам фенове на вечния враг...
Обаче първо кажи на кой отбор си фен.
Съжалявам, но не мога да консултирам фенове на вечния враг...
- juri
- Потребител
Във вашия случай- да, но да уточня че има разлика между престъпление и административно нарушение... или иначе казано- не е за едно и също нещо.
- Гост.
- Старши потребител
и зна4и мен ме съдят за едно и също нещо.зна4и да се уто4ня на делото за наказанието ме обвиняваха за същото като и за едрото това не е ли едно и също престапление
- viking_1936
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|