Здравейте,
Съпругът ми, бе пребит пред дома ни преди няколко дни.Дъщеря ми се оказа неволен свидетел на инцидента.
Побойникът,както разбирам в последствие се оказва съсед.
Полицаите,които ми се притекоха на "помощ"не предприеха нищо?!
Закарах съпруга ми в болница ,където го приеха по спешност и оперираха. Травмите и операцията засягат,зрението.
МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ!
Подала съм жалба в полицията ,на другият ден след инцидента.
Казаха ми,че ще внесат обвнение по чл.325 ал.1
Какво мога да направя,за да защитя семейството ми и да ми плати някой за изживяния ужас от детето ми,за обезобразеното лице на съпруга ми?
- Дата и час: 08 Яну 2025, 20:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
чл.325- ПОБОЙ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: чл.325- ПОБОЙ
абе как за хулиганство?
според мен, ако е обезобрзено лицето, това си е средна телесна повреда. но лекар трябва да каже какви са травмите.
освен това, дори и да има хулиганство, макар че аз силно се съмнявам, то тогава обвинението трябва да е за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. но това според мен съвсем не е случаят.
според мен, ако е обезобрзено лицето, това си е средна телесна повреда. но лекар трябва да каже какви са травмите.
освен това, дори и да има хулиганство, макар че аз силно се съмнявам, то тогава обвинението трябва да е за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. но това според мен съвсем не е случаят.
- doroteia
- Младши потребител
Предявете граждански иск за неимуществени вреди :
1. За вредите причинени на съпруга Ви от побоя
2. За психическите вреди върху детето Ви.
Най добре обаче интересите Ви ще може да защити адвокат.
1. За вредите причинени на съпруга Ви от побоя
2. За психическите вреди върху детето Ви.
Най добре обаче интересите Ви ще може да защити адвокат.
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
Явно ще е бързо производството по 325, но ви съветвам да потърсите и да си наемете адвокат/ принципно е още рано, но колегата знае какво да прави- има данни и за друго престъпление!/.
Пазете и събирайте всички касови бележки, фактури и прочие/ вкл. и рецепти към тях!/ свързани с лечението и заболяването на съпруга Ви - ще са Ви нужни!
Пазете и събирайте всички касови бележки, фактури и прочие/ вкл. и рецепти към тях!/ свързани с лечението и заболяването на съпруга Ви - ще са Ви нужни!
- Гост.
- Старши потребител
Re: чл.325- ПОБОЙ
tedi2105 написа:Здравейте,
Съпругът ми, бе пребит пред дома ни преди няколко дни.Дъщеря ми се оказа неволен свидетел на инцидента.
Побойникът,както разбирам в последствие се оказва съсед.
Полицаите,които ми се притекоха на "помощ"не предприеха нищо?!
Закарах съпруга ми в болница ,където го приеха по спешност и оперираха. Травмите и операцията засягат,зрението.
МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ!Съжалявам за случилото се !!
Дано последиците отшумят по-бързо ...
И все пак съветът ми е да СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ АДВОКАТ !
Говорите за обезобразяване , говорите за хулиганство ... изобщо много разнобой .......но ви съветвам да потърсите и да си наемете адвокат/ принципно е още рано, но колегата знае какво да прави- има данни и за друго престъпление!/.
Пазете и събирайте всички касови бележки, фактури и прочие/ вкл. и рецепти към тях!/ свързани с лечението и заболяването на съпруга Ви - ще са Ви нужни!....И изпълнявайте стриктно указанията на колегата, когото ще ангажирате !...
Най-вредни за СЕБЕ си са непослушните клиенти ...
Съжалявам за Вас,
но ако приемете съветите на колегите, наистина ще получите най-добрата помощ, тъй като случилото се е сериозно посегателство върху личността.
П.П.Изразявам задоволство от добрия тон на дискусията.
Желая УСПЕХ!
-
Melly - Старши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|