начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

КАТ

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

КАТ

Мнениеот pluveca » 13 Сеп 2008, 12:10

Здравейте, миналата вечер сме спряли с колата и чоплим семки в колата, която работи за да слушаме музика. Изведнъж от патрулка по-надолу по пътя изкочиха 4-ма полицаи и започнаха да ми обясняват как ще ми пишат акт за това, че съм без колан. Казаха, че щом колата е запалена значи е в движение и трябва да съм с колан, което на мен ми звучи абсурдно. Като дойде КАТ първите се изнизаха веднага и оставиха колегите да пишат. Има ли смисъл да се занимавам да ходя да пиша по-пълно несъгласие, за да се отмени акта?
pluveca
Нов потребител

:)

Мнениеот bocman__ » 15 Сеп 2008, 17:09

правилно са ти казали :) управляваш МПС без предпазен колан :) както се казва... честито :)
bocman__
Младши потребител

Re: КАТ

Мнениеот advokat__nikolov » 16 Сеп 2008, 00:30

pluveca написа:Здравейте, миналата вечер сме спряли с колата и чоплим семки в колата, която работи за да слушаме музика. Изведнъж от патрулка по-надолу по пътя изкочиха 4-ма полицаи и започнаха да ми обясняват как ще ми пишат акт за това, че съм без колан. Казаха, че щом колата е запалена значи е в движение и трябва да съм с колан, което на мен ми звучи абсурдно. Като дойде КАТ първите се изнизаха веднага и оставиха колегите да пишат. Има ли смисъл да се занимавам да ходя да пиша по-пълно несъгласие, за да се отмени акта?

Задайте си въпросите на лични.Ще Ви помогна. :wink:
advokat__nikolov

Мнениеот Гост. » 16 Сеп 2008, 00:42

:roll: :lol: :lol: Добронамерен съвет към Рluveca- не се предоверявайте. Ще ви бъде само от полза, но едва ли ще ме разберете... правилно.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 16 Сеп 2008, 23:07

Безплатни юридически консултации по наказателни и административнонаказателни дела.На лични съобщения !
advokat__nikolov

Мнениеот pokerman » 16 Сеп 2008, 23:34

Ами като другите не искат да помагат, студентите ще помагат :lol:
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 16 Сеп 2008, 23:36

pokerman написа:Ами като другите не искат да помагат, студентите ще помагат :lol:

Bravo !
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 16 Сеп 2008, 23:42

advokat__nikolov написа:Безплатни юридически консултации по наказателни и административнонаказателни дела.На лични съобщения !

Чудех се, дали това не е вица за деня,но греша....това ще е виц за цял живот... дано Спамер Николов има солидна професионална застраховка....
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 16 Сеп 2008, 23:43

advokat__nikolov написа:Безплатни юридически консултации по наказателни и административнонаказателни дела.На лични съобщения !

Чудех се, дали това не е вица за деня,но греша....това ще е виц за цял живот... дано Спамер Николов има солидна професионална застраховка....
Боже,какво говоря, коя застрахователна компания ще поиска да търпи пасивите от подобен буфосинхронист....
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 17 Сеп 2008, 06:38

:roll: :lol: :lol: Колеги, моля да спрем- мисля, че вече прекаляваме.
Питащия бе предупреден.
Николов- наистина следва да внимаваш, все още, какви ги забъркваш. Нищо лично- само добронамерен съвет.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 17 Сеп 2008, 22:07

poli_g написа::roll: :lol: :lol: Колеги, моля да спрем- мисля, че вече прекаляваме.
Питащия бе предупреден.
Николов- наистина следва да внимаваш, все още, какви ги забъркваш. Нищо лично- само добронамерен съвет.

Естествено, Поли !
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 17 Сеп 2008, 23:13

advokat__nikolov написа:
poli_g написа::roll: :lol: :lol: Колеги, моля да спрем- мисля, че вече прекаляваме.
Питащия бе предупреден.

Естествено, Поли !

....каза Пинокио,разтърка влажните очи...и сервилно се наведе за поклон...мислейки си, "......- ш`ъ видят те, като порасна к`ъв пън ша стана....."
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 18 Сеп 2008, 08:17

Министър-председател :D
advokat__nikolov

Re: КАТ

Мнениеот palimsest » 18 Сеп 2008, 14:14

advokat__nikolov написа:Задайте си въпросите на лични.Ще Ви помогна. :wink:

Правосъдното и Министерството на здравеопазването,както и образователното такова „предупреждават” на пазара е изпуснат недовършен продукт на родното висше образование,подвизаващ се под търговската марка Аз не съм адвокат.Аз съм ®Адвокат Николов® Адвокатска къща "Пламен Николов & съдружници".

Употребата на този недовършен продукт е равносилна на потребата на този по-долу:
Изображение
Изображение
Аватар
palimsest
Активен потребител

Назад към Наказателно право