начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

свидетелство за съдимост

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

свидетелство за съдимост

Мнениеот hriska_30 » 23 Юни 2010, 16:13

Здравейте, искам да попитам налага ми се да си извадя св-во за съдимост, но имам акт за превишена скорост миналият август. Ще бъде ли отразено това в св-вото? Мерси предварително.
hriska_30
Нов потребител

Re: свидетелство за съдимост

Мнениеот wampiro » 23 Юни 2010, 16:56

Не...
Аватар
wampiro
Младши потребител

Мнениеот anette » 27 Юни 2010, 18:31

hriska_30 написа:Здравейте, искам да попитам налага ми се да си извадя св-во за съдимост, но имам акт за превишена скорост миналият август. Ще бъде ли отразено това в св-вото? Мерси предварително.

НЕ!

След акта сигурно имате и влязло в сила наказателно постановление. Ако е така, сте наказана за извършено административно нарушение, което не е престъпление нито от общ, нито от частен характер, т.е. Вие сте неосъждана.
Успех и умната с превишената скорост!
anette
Младши потребител

Мнениеот hriska_30 » 29 Юни 2010, 11:40

Мерси :) внимателна съм :)
hriska_30
Нов потребител

Мнениеот drrahnev » 09 Юли 2010, 23:15

абе не се хващайте на майтапа толкова лесно ; :D
drrahnev