Здравейте ,
Не знам дали съм първия но успях за една вечер да направя много глупости
-Първата е е че наруших заповедта за незабавна защита с/у дом. насилие т.т ограничение да приближавам до 100 м до съпругата ми , дома и така нататък
-Втората е че унищожих частна собственост срязах гумити на колата на любовника на жена ми
Защото любовника ме провокира "ела да видиш ,как оправям твоята благоверна" и другата причина за тези деяния бе да докажа на сина си че съпругата ме мами знам че е най голямата глупост но го направих
Мисля че си съсипах живота заради съпруга ,която системно изневерява и постъпи най безоотговорно със семейството си
И какво ми предстои вече запознах се с чл. 78а и 216 ал.1 от НК
Не съм осъждан
- Дата и час: 25 Яну 2025, 19:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Какво следва след 78а и 216 ал.1 от НК
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Какво следва след 78а и 216 ал.1 от НК
Здравейте!
Първо, не искам да Ви плаша, но от разпоредбата на чл.78а НК можете да се възползвате само при деяние по чл.216 ал.4 НК /т.нар. маловажен случай/, иначе ако сте по основния състав - не.
Това не е добре за Вас и затова ако приемете съвета ми - възстановете причинените щети /каквото и унижение да Ви струва това/.
По този начин можете да предотвратите жалба от собственика на автомобила и др.последващи неприятности.
Дано да сте извършил само горното деяние /имам предвид, напр. да не сте го заплашвали ще те убия, гръмна и т.н. други глупости.
Стискам Ви палци!
Първо, не искам да Ви плаша, но от разпоредбата на чл.78а НК можете да се възползвате само при деяние по чл.216 ал.4 НК /т.нар. маловажен случай/, иначе ако сте по основния състав - не.
Това не е добре за Вас и затова ако приемете съвета ми - възстановете причинените щети /каквото и унижение да Ви струва това/.
По този начин можете да предотвратите жалба от собственика на автомобила и др.последващи неприятности.
Дано да сте извършил само горното деяние /имам предвид, напр. да не сте го заплашвали ще те убия, гръмна и т.н. други глупости.
Стискам Ви палци!
- anette
- Младши потребител
Re: Какво следва след 78а и 216 ал.1 от НК
Благодаря за съвета anette
Останах само с това деяние макар че честно казано исках и друго да направя!
Останах само с това деяние макар че честно казано исках и друго да направя!
- nedri_69
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|