начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Как се процедира при обида и клевета в интернет

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как се процедира при обида и клевета в интернет

Мнениеот pagor » 13 Фев 2012, 02:27

Как се прилага чл.146 и чл,147 от НК в слуучаите в интернет? В един сайт са публикувани лъжи, клевети и обиди към мен, но извършителят е само ник? Как ще попълня тъжба, кого ще посоча като отговорен, изобщо възможно ли е да се заведе дело за обида и клевета в интеррнет?
pagor
Нов потребител

Re: Как се процедира при обида и клевета в интернет

Мнениеот blackthorn » 14 Фев 2012, 14:53

Принципно е възможно, да.
blackthorn
Младши потребител

Re: Как се процедира при обида и клевета в интернет

Мнениеот miloto90 » 30 Ное 2012, 01:03

Какво стана заведе ли дело? Какъв беше резултата? Аз също имам клевети и обиди,но е в личен профил,където и моята самоличност е ясна и на този който ме клевети също,сега пуснах жалба и чакам...
miloto90
Младши потребител

Назад към Наказателно право