начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

относно бележка от следствената служба?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

относно бележка от следствената служба?

Мнениеот stenli7272 » 15 Яну 2013, 17:35

Здравейте,
Питането ми е следното: Ако съм реабилитиран в бележката за работа издадена от следствената служба до работодателя ще е отразено ли , че съм имал условна присъда ? Преди и след тази случка над 7г. не съм имал каквито и да е проблеми или провинения.
stenli7272
Нов потребител

Re: относно бележка от следствената служба?

Мнениеот kremen » 16 Яну 2013, 13:50

Така наречената от Вас "бележка" представлява справка относно това да ли към момента срещу вас се води наказателно производство. Принципа на реабилитацията е заличаване на криминалното минало. В справката не знам какво ще пише - Вие знаете най - добре, но в свидетелството Ви за съдимост, ще пише че сте неосъждан.
kremen
Младши потребител

Назад към Наказателно право