начало

Все така няма кандидати за председател на ВАС Все така няма кандидати за председател на ВАС

Ограничаване достъпа до работното място

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ограничаване достъпа до работното място

Мнениеот a4y01 » 24 Фев 2014, 21:01

Здравейте. От три години работя като държавен служител. В края на миналата годината ръководството се смени, след което достъпът ми до информационните системи бе изключен и ми беше отнета възможността да работя. Подадох новия заявления за достъп, които останаха без уважение. Помолих за среща с ръководството, също без резултат. Подадох молба за отпуск, отново без отговор. От три месеца съм в отпуск по болест и разбрах, че през това време ми е изготвена заповед за уволнение / не знам по кой член/ , както и че достъпът до сградата, в която работя, е ограничен. Това означава, че когато дойде време да се върна на работа, ще бъда придружена от охрана само, за да си събера личните вещи и да ми връчат заповедта. Питането ми е какво мога да направя в тази ситуация докато съм все още на работа, а не ми се позволява да припаря до работното си място и редно ли е да ме третират като престъпник и да се движа с охрана? Предварително благодаря
a4y01
Нов потребител

Назад към Трудово право