начало

Все така няма кандидати за председател на ВАС Все така няма кандидати за председател на ВАС

Работа при намалено работно време за докторанти

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Работа при намалено работно време за докторанти

Мнениеот ronnydeniz » 11 Мар 2014, 14:51

Здравейте!
Бих искала да отправя въпрос към професионалистите във форума или към хора, които са се сблъсквали с такъв казус.
Приета съм като докторант в редовна форма на обучение и според правилника на на нашия университет нямам право да работя на "пълен работен ден". Питала съм в администрацията, за тях 7 часа и половина например не е пълен работен ден, следователно мога да работя при такова работно време. Бихте ли ми казали в такъв случай какви са условията по договора ми, имам ли право на нормалните платени и неплатени отпуски и какъв трудов стаж ми се признава от държавата? От написаното в Кодекса на труда откровено казано не разбирам как точно са уредени тези въпроси, затова се обръщам към вас. Благодаря предварително.

Поздрави!
ronnydeniz
Нов потребител

Назад към Трудово право