- Дата и час: 23 Ное 2024, 15:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Международно право ? Въпрос
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Международно право ? Въпрос
Въпроса ми е малко глупав, и не свързан с конкретен казус, а никаде не намерих гръцко законодателство преведено на друг език освен гръцкия та реших да попитам тук пишещите ... Въпроса ми е следния : Мой приятел е лежал в гръцки арест и наскоро се завърна и ми съобщи някакво безумие според моите виждания а именно, че в Гърция смъртната присъда била 25 години ... аз се опитах да му обесня, че дори от граматическа гледна точка не е възможно, но не мога да го убедя в противното ... Има ли някаква вероятност той да е прав ?
- vladooy
- Нов потребител
Re: Международно право ? Въпрос
.
Последна промяна voltron на 28 Яну 2010, 04:49, променена общо 1 път
If you are good at something, never do it for free.
- voltron
- Потребител
vladooy написа:Въпроса ми е малко глупав, и не свързан с конкретен казус, а никаде не намерих гръцко законодателство преведено на друг език освен гръцкия та реших да попитам тук пишещите ... Въпроса ми е следния : Мой приятел е лежал в гръцки арест и наскоро се завърна и ми съобщи някакво безумие според моите виждания а именно, че в Гърция смъртната присъда била 25 години ... аз се опитах да му обесня, че дори от граматическа гледна точка не е възможно, но не мога да го убедя в противното ... Има ли някаква вероятност той да е прав ?
Нещо друго ще да е искал да каже "поета" . Няма такова нещо като смъртна присъда от 25 години. Губи баса вашия приятел. Най-дългите присъди в Гърция са основно за трафик и притежание на наркотици и оръжие. Тогава, като нищо отнася 25 год. при това скорострелно.
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
vladooy написа: в Гърция смъртната присъда била 25 години ...
Което ще рече... убиват те бавно...за 25 години?...
Е, че то и по нашето законодателство има такава вижте чл. 46, ал. 1 от Конституцията!
- Martini_Bianco
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|