начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Откриване на фирма в България за дом.помощници към Германия

Откриване на фирма в България за дом.помощници към Германия

Мнениеот yanika_bs » 16 Юни 2015, 18:12

Здравейте,

живея в Германия и искам директно без фирма посредник да изпращам персонал като дом. помощници в Германия. Искам да открия фирма която ще осигурява персонала в България и за да могат да работят легално на жените им искат удостоверение А1, което се издава от НАП. Някои от условията за издаването му са като нова фирма да имам назначен персонал и да показа оборот за последните 4 месеца.
Въпросът ми е колко човека персонал минимум трябва да имам назначени и колко оборот минимум направен за да не ми откажат А1 ?
Благодаря предварително !

Поздрави!
yanika_bs
Нов потребител

Re: Откриване на фирма в България за дом.помощници към Герма

Мнениеот vaskovasko » 17 Юни 2015, 15:05

Разяснение № 20-15-103 от 11.03.2011 г. относно издаване на удостоверение А1 при командироване на работници в Германия на НАП.

Намерете си го и четете.

Оборота в България трябва да ви бъде минимум 25-30 % от общия реализиран оборот.

За повече се обърнете към адвокат или към някоя счетоводна кантора, имаща опит с подобни фирми.
vaskovasko
Потребител

Назад към Право на ЕС