- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
законо проект и комисията кушлев
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
законо проект и комисията кушлев
Това ми е въпроса какво означава смисъла за не законно придобито имущество или имущество придобито от от незаконна дейност.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
Re: законо проект и комисията кушлев
Имущество, за което не можеш да докажеш законността на средствата за придобиването му.
Съвсееееем лаишки поднесено, но ти така си питал.
Тонка, ако те е подгонила кушлевата чета един добронамерен съвет от мен- търси си адвокат. Това не е ЗУЕС, съфорумецо, и морето никак не е до колене.
Съвсееееем лаишки поднесено, но ти така си питал.
Тонка, ако те е подгонила кушлевата чета един добронамерен съвет от мен- търси си адвокат. Това не е ЗУЕС, съфорумецо, и морето никак не е до колене.
- Гост.
- Старши потребител
Според презумпциите в закона цялото съществуващо частно имущество в републиката е незаконно, т.е. подлежи на отнемане и който успее да докаже, че нещо е придобил със законни средства, то ще е негово и няма да му се отнема.
- chris_vicom
- Младши потребител
Re: законопроект и комисията кушлев
Врата за втора национализация... ако ме питат мен, пък.
- Гост.
- Старши потребител
Е, не - национализация е много общо. При национализацията се предвижда справедлива компенсация на собственика, а в случая имаме частен случай на национализацията - тогава, когато компенсация няма и правилният термин е "експроприяция".
Мда, връщаме се към най-ретроградните времена. Конфискациите и проскрипциите са присъщи на тираниите.
Мда, връщаме се към най-ретроградните времена. Конфискациите и проскрипциите са присъщи на тираниите.
- chris_vicom
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Обсъждане на законопроекти
|
|