начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Административен акт за неспазване на вечерен час

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Административен акт за неспазване на вечерен час

Мнениеот nex_i » 25 Мар 2012, 18:14

Здравейте,
Ще бъда благодарна ,за малко помощ.
Синът ми е на 15 год.Преди няколко дни на път за в къщи след рожден ден на приятел в 22.30 е бил спрян за проверка от полиция,отведен в РПУ и съответно след като ми се обадиха да го прибера от там,ми съставиха акт ,за 300 лв.
Естествено ,като родител имам вина ,че съм го пуснала до късно,но неговия приятел е на 18 год. и аз знаех че са заедно.
В обяснението написах че не съм упълномощавала никой да го придружава,но полицаите са проверили ,че момчето с което е бил и е на 18 год.
Мога ли да обжалвам акта.

Благодаря ви предварително...
nex_i
Нов потребител

Re: Административен акт за неспазване на вечерен час

Мнениеот iva_sh » 26 Мар 2012, 22:14

от значение е не какви хора има в компанията, а дали родителя е осигурил пълнолетен дееспособен придружител на своето дете след 22.00 часа на обществени места.
iva_sh
Потребител

Назад към Административно право