начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

констативен протокол за паркиране

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

констативен протокол за паркиране

Мнениеот viking188 » 30 Юни 2012, 17:41

Написаха ми констативен протокл с глоба от 10 лв, за това че съм паркирал автомобил на тревна площ. КП е написан на маймуница и нищо не се разбира. Не ми е връчен лично - беше оставен под чистачката на колата , а на свидетел има само едно име , но то е ст. инспектор. Ако го обжалвам ще падне ли?
viking188
Младши потребител

Re: констативен протокол за паркиране

Мнениеот TheOldMan » 30 Юни 2012, 21:33

Не, няма да падне, щото колата наистина е била паркирана в тревата, а инспекторите имат сладки малки фотоапаратчета, чиито снимки в комплект с показанията на свидетеля (нищо че е служител) им гарантират успех в съда.
И ... бъдете благодарни че е 10 лева. Тичайте и плащайте, щото освен че разходите по обжалването ще са повече от 10 лева, максималното наказание може да достигне 300-500 лева, и току-виж някой реши да ви "сурвака" с максимума ако много-много се запъвате.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Re: констативен протокол за паркиране

Мнениеот nasso_5 » 30 Юни 2012, 23:13

СТАРЕЦ,как разбра...А,казвали,че правото няма нищо общо с истината....Сигурен си ,колкото Георги Колев-шеф на ВКС,когато осъди Вальо-топлото на 14г....а по-късно възивната истанция го оневини.... :wink:
правото е алгоритъм.....
Аватар
nasso_5
Потребител

Назад към Административно право