начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Подписах протокол на КАТ за ПТП като свидетел

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Подписах протокол на КАТ за ПТП като свидетел

Мнениеот studentpravo » 25 Юли 2012, 00:07

Здравейте. Шофирайки с автомобила си днес, бях спрян от органите на КАТ. Последните поискаха личната ми карта и ме придружиха в ляво от пътя, където беше станало ПТП. На местопроизшествието присъстваше и разследващ полицай, който ме помоли да "разпиша нещо". Беше ми обяснено че трябва да се разпиша в ролята на свидетел и да удостоверя че такава случка действително е имало. Тъй като много бързах, ударих един подпис и си тръгнах. Не огледах какво точно е ПТП-то и с какви щети, но съм сигурен че ставаше въпрос за алкохол. Въпросът ми е какви последствия ще има за мен това че съм подписал протокола на КАТ? Ще ме викат ли за разпит в полицията и съда и общо-взето какво трябва да знам в случая?
studentpravo
Младши потребител

Назад към Административно право