начало

Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов

Земетръсни неволи

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Земетръсни неволи

Мнениеот petarsl » 27 Май 2012, 10:39

Пострадала къща от земетресението е с 2 собственици и 1 пожизнен ползвател.
От кого се пише молбата за щети ? :roll:
Ако го хванем тоя Рихтер ................. :evil: :twisted: :evil:
petarsl
Младши потребител

Re: Земетръсни неволи

Мнениеот julyanvonemona » 27 Май 2012, 11:03

За молбата за щети нямам представа, ама на тоя Рихтер и аз съм му мераклия!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Re: Земетръсни неволи

Мнениеот sunnyset » 27 Май 2012, 12:41

petarsl написа:Пострадала къща от земетресението е с 2 собственици и 1 пожизнен ползвател.
От кого се пише молбата за щети ? :roll:

ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА МЕЖДУВЕДОМСТВЕНАТА КОМИСИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ КЪМ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ - чл.26 и сл.
Чл. 26. (1) Комисията взема решение за предоставяне на възстановителна помощ на физически лица за подпомагане възстановяването на жилищата им, засегнати от бедствие.
(2) Право на възстановителна помощ по ал. 1 имат собствениците на законно построени и единствени жилища или лицата, които имат учредено вещно право на ползване на тези жилища.

ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА ПРИ БЕДСТВИЯ - чл.54 и сл.
sunnyset
Потребител

Назад към Строителство и регулация