начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Водоснабдяване

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Водоснабдяване

Мнениеот silvenaia » 03 Яну 2014, 14:16

Здравейте,имам следния проблем:
сградата на работното ми място се захранва от водоизточник на ВИК(помпа).Водомерът ни е веднага след помпата.Следователно трасето след водомера се явява на фирмата.Поискахме да подадем молба да ни изкупят ВИК.Отказа ни се още на думи и ни се каза че няма смисъл да подаваме молба.Проблемът е ,че трасето е около 1200м.Върху половината от трасето се изхвърлят строителни отпадъци и на места тръбите са закопани вече на от 5 до 7 метра.Другата половина от трасето е пясъчна кариера-там пък вече има ями около 10-15 метра.В момента имаме авария-теч(300 кубика на месец).Спряхме водоподаването,защото вода до нас не достига,изтича някъде а сумите за вода се трупат.Ясно е ,че ще си платим ремонта на трасето,но какво правим от тук нататък при положение че се продължава изсипването на строителни отпадъци(нелегално).Тази маса от боклуци притиска тръбите и така до следващия път.На всичко отгоре не ни се предоставят никакви документи-нямало а аз питам тогава на какво основание е сключен договора с ВИК-то.
Искам вашето съдейсвие.Към кого да се обърнем,как да процедираме.Неможе да отсраняваме безкрайните аварии,които не са причинени от нас.Към общината ли,към ВИК-то ли към кого.И защо ВИК ни отказват да ни изкупят след като ще си платим.
Благодаря !
silvenaia
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация