начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Преместване на ограда без известие и присъствие?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Преместване на ограда без известие и присъствие?

Мнениеот emilgrigorov » 10 Мар 2013, 12:35

julyanvonemona написа:... Ами протестирайте emilgrigorov! Протестирайте! Във фейсбук има групи!Присъединете се, но не бързайте да се заливате с бензин и да палите клечката.Чувал съм че много боли!

Тоя па :?: :!: :?: :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Re: Преместване на ограда без известие и присъствие?

Мнениеот meylin » 13 Мар 2013, 12:17

Оказа се, че някой е купил парцела 1 пред комшията 2 и си е трасирал парцела, и се е оказало че комшията е ползвал част от него. Както може да се досетите на село, особено преди десетилетия е било просто да си заградиш двора с ограда без никакви измервания. След като са го притиснали комшията с около 100кв.м. двора му е останал много малък, и той е навлезнал в нашия с около 15-20кв.м. (без трасиране). За което не си заслужава да се спори и да се караме.
Аз имам други по-важни грижи, за което ще пусна отделна тема.
Много благодаря на всички

Изображение
meylin
Нов потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация