начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Път до имот в регулация

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Път до имот в регулация

Мнениеот rossen_tr » 22 Мар 2012, 05:48

Здравейте на всички вещи, които ще ми помогнат надявам се да разрешим моят проблем!Та...Имам парцел, който е в регулация и мисля да строя на него(еко-къща).Но до него няма път!Никакъв даже!Искам да питам в правото ли съм си да помоля(или съответно ако нестава с хубаво с лошо-да съдя) комшиите ако не ми разрешат да си направя 20-30 метра път през техния имот?Прикачам един ''четеж'' на ситуацията!
Без име.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
rossen_tr
Нов потребител

Re: Път до имот в регулация

Мнениеот emilgrigorov » 22 Мар 2012, 09:54

Ако имате възможност, качете извадка от регулацията, и напишете Заповедите за ПУП, със съответните дати (това се вижда в скица от общината). Също така е интересно от кога е нотариалния Ви акт , и какво сте придобил - УПИ или поземлен имот). От кога владеете "пътя в кафявата зона"?.
Не забравяйте да заличите идентифициращите данни.
По представената до тук информация не може да се даде еднозначен отговор.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот rossen_tr » 22 Мар 2012, 14:25

Ще се опитам днес да ги набавя остатъка от документите,защото в момента ми е останал само натариалният акт.За пътят в кафяво съм писил на картинката, че е примерен поради факта, че той в момента не съществува!
rossen_tr
Нов потребител

Мнениеот julyanvonemona » 01 Фев 2013, 10:09

rossen_tr написа:Ще се опитам днес да ги набавя остатъка от документите,защото в момента ми е останал само натариалният акт.За пътят в кафяво съм писил на картинката, че е примерен поради факта, че той в момента не съществува!

От всичко в публикуваната картинка, най интересно е надписа "река" и отгоре "?". И така има ли река или няма? Не че е от особено значение, ама кой знаЙ?
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация