начало

Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов

придобиване на жилище чрез измама

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

придобиване на жилище чрез измама

Мнениеот anditan » 04 Авг 2012, 20:29

казусът е следният:свекърва ми и свекър ми имаха къща.отчуждиха ги съпругът ми взе л един апартаментзаедно с майка си, тъй, като баща му починал и осиновеният му от други хора брат един.осиновяването е пълно ,това е доказано и имаме всички документи както за осиновяването,така и за апартамента към кои органи да се обърна въпросният брат е представил акт за раждане на биологичните си родители при отчуждаване на имота ,като с това си действие е направил измама какво да правиме оттук нататък
anditan
Нов потребител

Re: придобиване на жилище чрез измама

Мнениеот TheOldMan » 04 Авг 2012, 20:53

Аз нищо не разбрах...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 04 Авг 2012, 21:09

Аз също се опитах да подредя словореда в поста и да го разбера, ама не успях.. :lol:
Към постващия : бихте ли се опитал чрез няколко кратки изречения и последователно да опишете какво точно се е случило и какъв Ви е въпросът? :roll:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 04 Авг 2012, 22:10

anditan написа:казусът е следният:свекърва ми и свекър ми имаха къща.отчуждиха ги съпругът ми взе л един апартамент заедно с майка си, тъй, като баща му починал и осиновеният му от други хора брат един.осиновяването е пълно ,това е доказано и имаме всички документи както за осиновяването,така и за апартамента към кои органи да се обърна въпросният брат е представил акт за раждане на биологичните си родители при отчуждаване на имота ,като с това си действие е направил измама какво да правиме оттук нататък

Ми, нищо?- какво ви бърка, ако не иска нещо от дела ви?
След като осиновяването е пълно- няма право над това, което съпругът ви и свекърва ви са наследили. Направил нещо преди време и навярно се е сдобил с жилище... това, пак питам, като как ви бърка вас?- искате и неговия апартамент ли :D ( последното ако е обезщетен с такъв, разбира се)?
Гост.
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация