начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Безумия в новия кадастър

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Безумия в новия кадастър

Мнениеот veselin113 » 02 Мар 2013, 15:43

Здравейте,
Ако можете помагайте. Закупил съм преди десетина години УПИ. Миналата година като правили новия кадастър въобще не са отразили регулацията, а са нарисували за по лесно нивите отпреди регулацията. Пропуснах сроковете за обжалване и наех геодезическа фирма за промяна по чл53. Обаче проблема е улицата - нея въобще я няма
veselin113
Нов потребител

Re: Безумия в новия кадастър

Мнениеот Melly » 02 Мар 2013, 15:50

veselin113 написа:Здравейте,
Ако можете помагайте. Закупил съм преди десетина години УПИ. Миналата година като правили новия кадастър въобще не са отразили регулацията, а са нарисували за по лесно нивите отпреди регулацията. Пропуснах сроковете за обжалване и наех геодезическа фирма за промяна по чл53. Обаче проблема е улицата - нея въобще я няма

Хубаво сте сторили, но ви чакат изпитания в процес (съдебна зала), в който трябва да участвате с адвокат :idea:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 02 Мар 2013, 22:26

Melly написа:.... но ви чакат изпитания в процес (съдебна зала),.... :idea:

Преди адвокатът и процеса нека veselin113 да е наясно че съвсем нормално е улицата да не е отразена в Кадастралната карта, защото едва ли някой е отчуждавал предвидената територия за улица, независимо че в миналото силови играчи вероятно са я провели без да спазят действувалите по това време закони!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот veselin113 » 03 Мар 2013, 18:02

Благодаря за отговорите, но нещо ми се губи. Когато го купих УПИто взех от общината заповедите за регулация и от старите собственици нотариално заверено заявление от всички съседи че сметките по регулация са уредени
veselin113
Нов потребител

Мнениеот julyanvonemona » 03 Мар 2013, 18:51

veselin113 написа:Благодаря за отговорите, но нещо ми се губи. Когато го купих УПИто взех от общината заповедите за регулация и от старите собственици нотариално заверено заявление от всички съседи че сметките по регулация са уредени
Кога е станало това?
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот veselin113 » 03 Мар 2013, 19:06

2005 съм го купил, но след това съм извадил разрешително за къща, която не е довършена
veselin113
Нов потребител

Мнениеот Melly » 03 Мар 2013, 20:11

julyanvonemona написа:
veselin113 написа:.........
Кога е станало това?
Колко си т*.па, како Сийке-е-е...
Две думи на кръст не могат да ти дадат правилна посока на мисълта...., която се джурка като муха в буркан. :lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 03 Мар 2013, 20:16

Melly написа:
julyanvonemona написа:
veselin113 написа:.........
Кога е станало това?
Колко си т*.па, како Сийке-е-е...

Melly!Напъни се още малко и....... ще си повярваш!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот vdggbg » 05 Мар 2013, 20:24

veselin113 написа:Благодаря за отговорите, но нещо ми се губи. Когато го купих УПИто взех от общината заповедите за регулация и от старите собственици нотариално заверено заявление от всички съседи че сметките по регулация са уредени

А от общината - взехте ли документ, че отчуждителните процедури са проведени, и уличната регулация е приложена? Интересно защо хората пропускат да отбележат, че винаги има още един съсед - общината, с нейната публична инфраструктура. Улицата се приема за даденост, един вид. Невинаги е така, за съжаление.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Назад към Строителство и регулация