начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

kak да процедирам?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

kak да процедирам?

Мнениеот Красимира » 11 Апр 2005, 14:18

Здравейте,имам апартамент на 1-ви етаж-искам да отворя фризьорски салон-понеже не мога вече да плащам наемите.Съпруга ми е диабетик и трудно се справяме.Какви документи ще са ми необходими и възможно ли е да ползваме някакви улеснения заради болеста на съпруга ми.Благодаря Ви предвалително!
Красимира

Re: kak да процедирам?

Мнениеот Д.Павлова » 11 Апр 2005, 15:50

Ако регистрирате дружество/ЕТ на инвалид имате множество данъчни облекчения, по отношение на патента - също.
За да създадете фризьорски салон на първи етаж от апартамент и искате да правите външна стълбище е необходимо съгласие от всичките Ви съседи.
Д.Павлова

Re: kak да процедирам?

Мнениеот Галина » 11 Апр 2005, 19:05

И разрешение за преустройство!
Галина

Назад към Взаимопомощ