начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

телк и болнични

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

телк и болнични

Мнениеот todorkaqn » 03 Юли 2016, 09:35

Здравейте, имам следния проблем .преди две години пострадах счупих петна кост за което се наложи да ползвам 6 месеца болнични от лекуващия ми лекар и и джа месеца с решение на телк.криво ляво започнах работа но след 3 месеца се наложи да ползвам пак болнични с което изпьлних разрешения ми максимум болнични от 360 дни в три последователни год.в края на мин год подадох документи за телк,и на 26 дек ми излезе решение за 56% инвалидност имам и гонартроза скьсан менискус .февруари месец тази год се наложи да постьпя в болницата лежах 7 дена и ми дадоха 30 дена болнични които с решение на телк ми бяха изплатени.след което се наложи март месец да постьпя пак в сьщата за процедури но ми отказаха да ми издадат болнични под претекст че имам телково решение и сьм надвишила лимита.сега се налага пак да постьпя в болницата за процедури .та вьпросьт ми е : на колко болнични имам право без прекасване и с прекьсване в една календарна год.и след като имам телково решение каква е процедурата за издаване на болничен.Благодаря ви предварително.МОЛЯ ВИ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ ЗАЩОТО ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА СЕ МОТАМ А ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВАМ
todorkaqn
Нов потребител

Re: телк и болнични

Мнениеот todorkaqn » 06 Юли 2016, 15:02

как един не се намери да изкаже мнение по вьпроса.толкова ли е труден вьпросьт ми в безизходица сьм незнам какво да правя помогнете ми
todorkaqn
Нов потребител

Назад към Осигурително право