начало

Делото за плагиатство срещу Петър Илиев не тръгна заради Наталия Киселова Делото за плагиатство срещу Петър Илиев не тръгна заради Наталия Киселова

Защо не мога да се регистрирам като Lex-член?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Защо не мога да се регистрирам като Lex-член?

Мнениеот danielka » 21 Сеп 2004, 15:14

Изпълних стриктно и последователно всички стъпки по регистрацията.
Винаги излиза съобщението, че има непопълнени задължителни полета и проблем с потребителското име.
Непопълнени полета няма, а за потребителско име (на латиница), пробвах безброй варианти да не би да не го приема регистъра, като дублиращо. Не и не. Не ми е основната цел в живота да стана Lex член, но все пак - какъв е проблемът. Ако някой знае - ще му бъда благодарна да ме просветли в рамките на колегиалната взаимопомощ :)))
danielka
Нов потребител

Re: Защо не мога да се регистрирам като Lex-член?

Мнениеот пепи » 21 Сеп 2004, 15:16

Най-лесно е да звъннете в офиса им и да ги попитате :-)
пепи

Мнениеот Анди » 21 Сеп 2004, 15:53

аз също не мога да се регистрирам.така беше и преди 6 месеца и вчера пак пробвах, но не става.иначе са ми изпратили съдържанието на някакво списание на мейла, който посочих в абв.
Анди

Мнениеот danielka » 21 Сеп 2004, 20:10

Закривам темата.
Повод за това е успешната ми регистрация. Тя е в резултат на разясненията, които получих, чрез менюто за контакти с портала.
Причината е била в използуването на средна черта в nick-а.
danielka
Нов потребител

Назад към Общи дискусии