начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

Въпрос за имейл

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за имейл

Мнениеот ivan1980 » 17 Окт 2023, 10:59

Здравейте, имам мейл в абв и ми излезе скоро съобщение, че е имало неоторизиран достъп с ай пи адрес от САЩ. Иначе няма нищо изтрито от пощата. Вече си смених паролата с нова. Въпроса ми е ако пусна жалба дали може да се разбере кой ми е хакнал или няма смисъл,
ivan1980
Нов потребител

Re: Въпрос за имейл

Мнениеот guest1 » 17 Окт 2023, 20:28

Здравейте.

Общо взето - няма смисъл. Много е вероятно този IP адрес да е на публично място или публичния адрес на доставчика.При положение, че няма MAC идентификация на устройство - нищо няма да серазбере.

Препоръчвам не просто смяна на парола, а смяна на пощата. Примерно с gmail или hotmail,
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Re: Въпрос за имейл

Мнениеот doondie » 18 Окт 2023, 11:45

Къде е излязло това съобщение?
Имало е достъп или опит за достъп?
Съответно жалба до кого да пускате и какво очаквате от нея, ако действително лицето е от САЩ и реално няма шанс да бъде установено и/или да му бъде потърсена отговорност?
Аз лично се отказах от АБВ Поща преди много години, тъй като изтриват всичкото съдържание на пощата, ако не е ползвана половин година.
'The best way to predict the future is to invent it!'
Аватар
doondie
Потребител

Назад към Общи дискусии