начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

родителски права

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

родителски права

Мнениеот ilkovkalin » 10 Мар 2019, 13:20

Здравейте,имам син на 10 години но от 8 години неговата майка не ми позволява да го виждам а предвид и голямото разстояние аз не мога постоянно да се опитвам да ходя за да я карам да ми позволи да го виждам.Какво предвижда закона в моя случай и имам ли полезен ход?Благодаря предварително
ilkovkalin
Младши потребител

Re: родителски права

Мнениеот sylviapetkova » 13 Мар 2019, 16:49

Можете да подадете искова молба до съда, който да определи режим на лични отношения между Вас и сина Ви.
sylviapetkova
Младши потребител

Re: родителски права

Мнениеот ilkovkalin » 16 Мар 2019, 09:52

Закона предвижда ли да я съдя за пропуснатите години със сина ми,защото да речем съда ще определи режим на виждане но кой ще ме обезщети за пропуснатите години от живота на сина ми.Не е ли редно майката на сина ми да носи наказателна отговорност за това си действие
ilkovkalin
Младши потребител

Назад към Семейни казуси