начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

СИО

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: до МСМ

Мнениеот elenailtcheva » 24 Окт 2003, 11:13

Изобщо нямам такова намерение. Любопитно ми беше какво точно променя уточнението - един конкретен въпрос може да има определен конкретен отговор. В този случай според личността на задаващия го няма особено значение, по тази причина сметнах уточнението за напълно излишно. Грешка - сега разбрах, че било съществено.
А и не знаех, че вие като главна отговаряща имате определи изисквания за оформяне на питанията.
elenailtcheva
Младши потребител

Re: до МСМ

Мнениеот МСМ » 24 Окт 2003, 11:20

При едно уточнение нямаше да се чудим как така юрист задава подобни въпроси.
Никога не съм се изживявала като главна или велика в каквото и да било. Май за разлика от Вас.
МСМ

Re: СИО

Мнениеот Зари » 24 Окт 2003, 12:38

Не обръщайте внимание на заядливите отговори на колегите. Форума е заради това, за да питате и да споделяте мнения. Добре е че се интересувате и се надявам "дружелюбтните" отговори на колегие преди мен да не ви откажат да продължавате да се интересувате и да задавате въпроси във форума. На дали всеки от тях във втори курс е разбирал от право толкова колкото разбира сега, но тези неща се забравят лесно. От позицията на знаещите е лесно да критикуват. С две думи да не ви пука.

Желая ви успех.
Зари

Мнениеот sluchaen » 24 Окт 2003, 15:22

Vijdam che nivoto na foruma e vpechatliavashto.

Mislia che veche vseki e zabravil che ima postaven vapros i se zaiajda edin s drug.

Kato gledam drugite diskusii ne vijdam osobena razlika - s malki izkluchenia.

Iavno horata v tozi forum poveche sa sposobni da se karat pomejdu si vmesto da diskutirat i misliat obektivno.

USPEH!!!
sluchaen

Мнениеот Тодор Василев » 28 Ное 2003, 20:02

Колега, много Ви куцат знанията. Това са елементарни неща и дори и хора без правно образование ще Ви отговорят. Неудобно ми е да коментирам.Не знам за Вас.
Тодор Василев

Предишна

Назад към Семейни казуси