начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

подялба на къща...

Казуси за недвижими имоти

подялба на къща...

Мнениеот manuf » 31 Юли 2007, 17:23

Здравейте,
чичо ми има 1/4 дял от къщата ,в която живеем с майка ми, имам и брат,който е женен и не живее при нас,но той също има дял.баща ми почина през 1989 година.наследници останахме тези ,които съм изброил.чичо ми сега иска да делим къщата и след това да наплатим дела му.тои не е живял досега при нас,тъй като той си има къща.цялата подръжка на къщата е от мен и майка ми,но има нещо друго,че чичо ми си плаща дела в данъчното всяка година.посъветвайте ме какво да правя и евентуално какви могат да бъдат последствията за мен.Благодаря предварително!!!
manuf
Нов потребител

Мнениеот manuf » 31 Юли 2007, 17:54

точно там е работата,че още не е направена оценка от вещо лице и не ми е ясно за колко ще бъде оценена къщата и съответно колко ще трябва да му се наплати.по къщата съм направил много ремонти,може ли това да се вземе напредвид от вещото лице и след това да се приспадне от сумата ,за която е оценена къщата.ако имам фактури за материалите,които съм купил за ремонтирането на къщата ще ми бъдат ли приспаднати от сумата ,на която е оценена къщата.а пари да му наплатя дела ,нямам...
manuf
Нов потребител

Назад към Имотни казуси