начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

договор за наем

Казуси за недвижими имоти

договор за наем

Мнениеот rosgros » 18 Авг 2007, 10:38

Ако почине собственика на даден имот,който е отдаден под наем,какво следва?Прекратява ли се автоматично договора?На наследниците дължи ли се част от наема и как може да се поиска,при условие,че те не се познават и нямат връзка помеджу си.Деца от различни бракове и настояща съпруга .При това само едното дете живее в България.Наемът се получава от настоящата съпруга.Имотите на починалия са наследствени.
rosgros
Младши потребител

Мнениеот rosgros » 18 Авг 2007, 11:14

Ситуацията ми е много сложна.Не мога да я разреша и с помощта на адвокати.Ако някой може да се заеме с моя случай,моля за координати.Почина баща ми.От първия брак има едно дете.Аз съм от втория.Ожени се трети път и от третия брак има дете.15 години живееше и имаше фирма в чужбина.Третата съпруга държи всички документи.Възможност за комуникация-никаква.Нямам шанс да се добера до никакви документи.Студент съм ,трябва да се издържам някак си.Баща ми има наследствени апартамент,вила и вилно място в България.В чужбина -идея нямам какво има.Пенсия не мога да си издействам ,пак поради липса на документи.В крайна сметка,толкова години съм живял с мизерна издръжка.Сега се оплетох здраво в мрежата на българската бюрокрация.Знам,че не може да се отговори писмено и безплатно,затова моля за координати на адвокат,който би се заел с този случай.
rosgros
Младши потребител

Назад към Имотни казуси