начало

Ясни са делегатите за Общото събрание на адвокатите от страната Ясни са делегатите за Общото събрание на адвокатите от страната

ИМОТНИ КАЗУСИ

Казуси за недвижими имоти

ИМОТНИ КАЗУСИ

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 16:33

Сега не знам дали я има темата вече 10 страници прерових търсих и в търсачката не можах да открия иначе интересни въпроси има
за гаражи за апартамент който собственика му иска да направи кабинет ок и т.н
Та въпроса ми е моля на прост език да ми кажете защото ме заболя главата с тези алиней закони членове вече прочетох закон за собствеността Въпросът ми е през 1999 година баща Х и майка Z тръгнали да подаряват имот-къща на сина си N ,(но тоя син се изселил в чужбина да живее и не стъпвал в България от 1993 година и сина е пълнолетен -това е уточнение) та обаче нема пълномощно който да го представлява тоя син N та тръгнали майка му и баща му при нотариус и писали подаряваме къщата си на тоя но не чрез гледане .И през 01.10 2002 г бабата е починала , но дъщерята разбрала за дарението и тръгнала да го разваля трудно и скъпо но все пак спечелила : 1. В районият съд 2. В окръжния съд. но Върховния съд се произнася 50/50 съответно 50 % сина 50% бащата от имота-къща.Не ли редно прочетох в Закона за собствеността
чл 59 (3) Правото на ползуване се погасява и с погиването на вещта, а също и ако не се упражнява в продължение на 5 години. Това може да се докаже както със свидетели така и с фактури данъци и тн
И накрая изобщо някой няма ли да ми каже какво става с тази къща на кого е тая къща че и не може да се продава без син N да знае за това и обратното. И защо тоя Върховен съд учреди така 50 % от имота като в районият съд и в окръжния е спечелил (бащата) като са изложени всички факти горе не би ли следвало цялата къща да е на бащата X.И как е направено дарението без неговия подпис на сина той дори не знае че са му подарили къща чак след колко години разбра .Дъщерята пита къде е пълномощното но то не важи вече защото имало срок на пълномощието. ПИТАХ АДВОКАТИ ЮРИСТИ СЪДИЙ НОТАРИУСИ ПРАВНИ КОНСУЛТАНТИ РЕШИХ И ТУКА ПОПИТАМ ДА СИ СЪБЕРА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОЗИ ВЪПРОС.
denicaa
Нов потребител

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 16:36

Моля да бъда извинена където пише баба да се чете майка малко се притеснявам се пак много хора има тука
denicaa
Нов потребител

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 18:14

Абе пич ти въобще прочети ли въпроса а по-на долу прочети ли май четеш така както се казва гьотере Като се произнесъл Върховния съд и какво няма ли право на обжалване и съ м питал адвокати просто ми е интересно какво ще отговорите Вие като гледам не си запознат с такива дела въобще като не знаеш дай на друг на становище .Аз не се моля а простто да видя да прочета какво е мненито на другите както се казва не питай старило а патило тъй че следващия път прочитай текста преди да отговоиш
denicaa
Нов потребител

Мнениеот kolman » 17 Окт 2007, 21:17

Простттто питащия показва необходимостта от реформа в образователната система. Предполагам, че неговите писания могат да послужат на колегата Вълчев да докаже тезата си за ниското ниво на преподаване в училищата.

Въобще, стана ми интересно да прочетим въпроса по на-долу, защото по-на гори простттото ниво на обучение си личи.
kolman
Потребител

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 21:20

Ся к'во ще се подиграваме или какво Явно село София със селяните там в парламента само спъват хората Абе ко се занимвам с българи по хубаво в Европа да обжалвам
denicaa
Нов потребител

Мнениеот kolman » 17 Окт 2007, 21:27

denicaa написа:Ся к'во ще се подиграваме или какво Явно село София със селяните там в парламента само спъват хората Абе ко се занимвам с българи по хубаво в Европа да обжалвам

Браво. Така трябва. Имате моралната ми подкрепа за ..... по-успешно справяне с английския.
kolman
Потребител

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 21:37

За разлика от България Европа държи на гражданите си и слушат и
по хубаво закрийте тази тема щото явно много конформизъм и корена на този проблем е друг вие не гледате проблема на хората а самите хора и по-точно джоба на хората това куца в България
denicaa
Нов потребител

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 21:46

My English language is better than your English language
and STOP talking about this.that is not the QUESTION , question is very difficult but you did know about this and stop talking please .Please the close this forum.
denicaa
Нов потребител

Мнениеот pitane » 17 Окт 2007, 22:03

denicaa написа:My English language is better than your English language
and STOP talking about this.that is not the QUESTION , question is very difficult but you did know about this and stop talking please .Please the close this forum.

:shock: УЖАС И БЕЗУМИЕ !!! :shock:
pitane
Нов потребител

Мнениеот kasy » 18 Окт 2007, 11:51

ПОЗДРАВЛЕНИЯ за преподавателите на denicaa! Особено за тези по български и английски език!? Ето това е теста за размера на възнаграждението им. Чудно ми е само, как успяха да заредят тези неграмотници с такова голямо самочувствие? Вероятно защото най-ниската оценка вече е слаб /4/, т.е. летвата е зарината под пясъка.
kasy
Младши потребител

Мнениеот barri » 18 Окт 2007, 11:55

ахахахахха

Какво ще кажете за това- please the close the forum??? Мда, английският ти наистина е по-добър от българския, но има какво още да се дооправя. Освен това да искаш да затворят форума????? Темата може, но форума- малко прекалено. Ако го затворят ще претестирам в Европата, няма да се занимавам с някакви си тука върховни съдилища:)
barri
Потребител

Мнениеот may_baych2002 » 18 Окт 2007, 13:10

Уважаема Denicaa,
човек би "преглътнал" правописа и правоговора Ви, но не и отношението, което имате към към колегите. Вместо да благодарите на колегата за отговора, кайто не е задължен да Ви даде, Вие го нападате с обидни думи.
Отговорът му е напълно изчерпателен, но не е негова вината, че Вие не разбирате какво Ви казва, а на прост, разбираем за Вас език, това следва да означава, че решенията на ВКС са окончателни и не подлежат на обжалване.
Надявам се да го осмислите!
А и да се извините, защото възпитанието няма нищо общо с правописа :idea:
may_baych2002
Потребител

Назад към Имотни казуси