начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

незнам какво да предприема

Казуси за недвижими имоти

незнам какво да предприема

Мнениеот fedina » 06 Фев 2008, 00:21

да разкажа случката накратко: баба ми живее в център - софия в къща на 1 ет. целият етаж е поделен между найният апартамент и още един едностаен. над нас етажа представлява цял апартамент отдаден под наем на един мъж. той е заел под наем съседният парцел на който е направил платен паркинг. съществува и магазин на същия този мъж, на парцела който е до нас. за да му е по- лесно той махна оградата на нашият двор и затвори старият вече вход на нашата кооперация. днес аз се опитах да паркирам и понеже немога да влезна в собствения си двор от предзназначената врата влязох през паркинга (на този "стар" вход има табелка : - входа е от към паркинга!). да се паркирам в собствения си двор е не възможно защото "мъжът" е складирал свой вещи там, който пречат. аз съвсем естествено оставям колата си на границата на двора, който е на семейството ми и на паркинга. след малко мъжът ми споделя че неможело така да става и трябвало да си платя за престоя си на паркинга. аз заявих че ако си махне вещите от двора ще паркирам там и няма да преча. след което той ми каза добре ще ги махна, махна паркиралия там в един кашон мотор - тип скутер, който стои там от есента. аз помолих да отвори "стария" вход за да се паркирам. мъжът беше видимо ядосан или от пренасянето на скутера и др. си багаж в неговия личен двор или от факта че нашият двор не е на разположение "вече". заяви че аз немога да паркирам там. аз му обясних че той няма повече права от мен и че имам правото да съм там когато искам. при това положение мъжът се опита да затвори вратата на "стария" вход при което ме нарани, одари колата ми която беше пракирана отвън и ме заплаши с физическа саморазправа. е аз останах от вън, разбира се влезнах през паркинга и отворих вратата. паркирах чак когато майка ми дойде, защото ме беше страх и се обадих на 166. може би от този факт мъжът изчезна. ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ.
fedina
Нов потребител

vg

Мнениеот vasy74 » 06 Фев 2008, 23:15

по-дорбе подайте жалбата до дежурния прокурор при Районнна прокуратура. там поне ще се образува предварителна проверка.
vasy74
Нов потребител

Назад към Имотни казуси