начало

Търси се граждански съдия за член на КАК Търси се граждански съдия за член на КАК

Помощ! Не коректен посредник!!!

Казуси за недвижими имоти

Помощ! Не коректен посредник!!!

Мнениеот bundy » 27 Ное 2010, 17:06

Здравейте,

проглема се състои в следното, платил съм на лице(посредник) да построи къща, като от мен са парите, а посредника намира друг човек с имот на чието място трябва да се построи къщата, като за компенсация му се дава етаж от къщата.
Та дотук добре но след като съм платил над 30 000, вече 4-та година нищо не е направено освен да се разчисти терена!!!
Има ли някакъв начин да се накара посредника да започне със строежа!!!

P.S. Разбира се пускал съм множество жалби в полицията от където отиват в прокуратурата и от там нищо не правят- казват че за тях няма престъпление !!!

МНОГО ВИ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!
bundy
Нов потребител

Re: Помощ! Не коректен посредник!!!

Мнениеот potrebitel » 29 Ное 2010, 06:50

Трябвало е преди да започнете каквото и да било да вземете консултация от адвокат.
Сега пак адвокат може да ви помогне.
Ако след 4 год не сте си изяснил/а приоритетите - ще е много трудно и скъпо
Правните проблеми се решават Не във форум а в кантора
potrebitel
Потребител

Re: Помощ! Не коректен посредник!!!

Мнениеот bgarch » 29 Ное 2010, 19:02

bundy написа:Та дотук добре но след като съм платил над 30 000, вече 4-та година нищо не е направено освен да се разчисти терена!!!
Има ли някакъв начин да се накара посредника да започне със строежа!!!

За какво точно сте платили тези 30 000 (какво- лева, евро, монголски тугрици...?), след като насреща няма нищо извършено.
Ако е за разчистване на терена, що не се обадихте, за по- малко щях да Ви намеря ромска бригада да свърши работата.
Ако това е аванс за бъдеща работа, ще кажа- ега ти аванса.
Ако пък и договор нямате, ще кажа- Вие сам сте си търсили това, което сте намерили.
Изображение
bgarch
Потребител

Назад към Имотни казуси