начало

Търси се граждански съдия за член на КАК Търси се граждански съдия за член на КАК

Нужда от помощ за договор за дарение

Казуси за недвижими имоти

Нужда от помощ за договор за дарение

Мнениеот namakak » 02 Фев 2011, 00:13

При дарение,трябват ли нуждите от изпълнителен лист или запрещение/ба ли кака се казваше това/собственик да има жалба срущу него да е пребивал роднини без медицинско?И колко месеци беше това запрещение от военна прокура да им я тура :wink: :D Става въпрос за майчина къща :mrgreen:
Ище не се знае дали е в съсобственост или в собственост,което ще спре наемите за адвоката им. :twisted:
В името на честните адвокти,тези които са адвокати по професия и заслужанат да са такива,моля да не ми отговарят.
Който иска да ми отговори,аз мога и сам,но беше лично да споделя,че търся експерти.Затова първо ще дам правото на вас.За да мога да оборя и неадекватния оронващ престиж въобще на тази особа адвокатурата,защото аз лично винаги бих я ползвал и ще имам и нейното мнение и вашето.
Но...Според вас уважаеми,бихте ли приели аз да съм ви клиент за договр за дарение и при какви обстоятелства освен и посочените?
Аватар
namakak
Потребител

Re: Нужда от помощ за договор за дарение

Мнениеот lexy21 » 02 Фев 2011, 02:53

Вие, като се четете, разбирате ли какво сте искали да кажете? Не, че нещо - ама, все пак, сигурно очаквате някой да Ви отговори и, най-малкото, се надявате този някой да не е луд. Или бъркам? :roll:
Аватар
lexy21
Активен потребител

Re: Нужда от помощ за договор за дарение

Мнениеот nk7702n » 02 Фев 2011, 09:44

И аз нищо не разбрах, какъв въобще е въпросът, единственото сигурно нещо тук е, че се касае за дарение, но на какво и т.н.!?
nk7702n
Старши потребител

Назад към Имотни казуси