начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Едно питане ...

Казуси за недвижими имоти

Мнениеот helene » 14 Сеп 2007, 21:08

Като искам да поясня, че в този случай не става дума нито за ползватели, нито за пренаемане. Съпругата не е ползвател, а просто е включена в нот. акт и в договора за наем поради практиката по това време, че за имущетсвото на ЕТ е в режим на СИО. Поне така си мисля!
helene
Потребител

Мнениеот kolman » 14 Сеп 2007, 21:20

monteskio написа:Отдаването под наем е действие на управление, а не на разпореждане. В тази връзка може да се отдава под наем и от несобственик. Наемателят може да защитава своето държане дори и срещу собственика, ако му бъде отнето по скрит начин или насила.

Относно това как и на кого следва да се плаща в конкретния казус - може да се даде отговор само след запознаване с конкретните клаузи на договора за наем. Това е така защото е налице множество на кредиторите, но поне досега в тази тема не е обяснено по какъв начин е формулирано задължението на наемателя за плащане на наемното възнаграждение.

УСПЕХ !

Извинявайте, ама това е ..... "Аз знам много, ама никаква практическа насоченост".
Нима винаги трябва да правим от мухата слон????
kolman
Потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси